Teljeskörű lakásfelújítás

Régi otthonát szeretné korszerűsíteni, modernizálni, hogy magasabb áron tudja értékesíteni, akkor a teljeskörű lakásfelújítás nagyszerű befektetés.
Hívj a  06-20-344-5065 és segítünk!
Árajánlatkérés

Teljeskörű lakásfelújítás időigényes feladat és Ön túlterhelt? Nincs ideje a tervezéssel sem az anyagbeszerzéssel foglalkozni és még a megfelelő lakásfelújítót sem találta meg? Ne aggódjon, itt talál néhány lakásfelújításhoz szükséges információt, mely segítségével a lehető leggyorsabban és leghatékonyabban tudja a teljeskörű lakásfelújítást elvégeztetni.

Teljeskörű lakásfelújítás árak

Teljeskörű lakásfelújítás
Bízd Ránk!

Budapesten a sokemeletes polgári épületek lakásait felújítás nélkül adják el a tulajdonosoknak, ezért javításra szorulnak, hogy lakhatóvá váljanak. Mennyibe kerül most a teljeskörű lakásfelújítás Budapesten? Jelenleg (2021) a felújítási költségek, beleértve az építőanyagokat is, átlagosan 80000 -140000 Ft / négyzetméter. A felújítási költségek tartalmazzák az áramot, a vízvezetékeket, a beltéri ajtókat és ablakokat, a belső festést, a padlót, és a csempézést. Luxus lakások lakásfelújítása, átalakítása elérheti a 200000Ft/ négyzetmétert.

Teljeskörű  lakásfelújítás árak, ami tájékoztató jellegűek!  2021 árak

Betonfeltörés (6cm. Vt.)

3000/m2

Vakolás: felület portalanítása- kellősítése. alapvakolat felhordása,simító réteg felhordása, simítás (Az ár az anyagkeverést, is tartalmazza) Vakolatvastagság:1,5cm

3000/m2

Burkolás: Járólap burkolás: burkoló lapok normál méretű (30×30,40×40) lerakása csemperagasztóba, fugázás hálóba rakva. (Az ár tartalmazza: ragasztó,fugakereszt, fugázóanyag)

12000/m2

Tovább az aktuális árakhoz > > > >

Teljes felújítás garanciával
Úszd meg olcsón a nappali felújítást!
Teljeskörű lakásfelújítás garanciával
 Fürdőszoba látványos felújítása 
Teljeskörű lakásfelújítás kivitelezés
Fürdőszoba modernizálás
Teljes körű lakásfelújítás
Fantasztikus és elegáns nappali
Teljeskörű lakásfelújítás padlófűtéssel
 Iroda célú helyiségek felújítása

Teljeskörű lakásfelújítás

 1. A teljeskörű lakásfelújítás mindig kívülről kezdve, befelé haladva történik.

  A külső homlokzati szigetelés és a tetőcserép felújítása vagy cseréje alapfeladat. Ne kezdje el a ház felújítását belülről, amíg a külső munkák be nem fejeződtek.
 • Az első érv a kinti munkák elsőbbsége mellett: Előfordulhat, hogy a szépen felújított szoba és konyha mennyezetén víz szivárog be mely a tetőhéjazat hiányossága miatt van.
 • A második érv: a fűtéskorszerűsítés megtörtént, de a meleg kiszökik, hiszen a homlokzat szigetelése nem történt meg. Ja és a régi ablakok sem hőszigeteltek.
 1. A leggyakrabban használt helyiségeknek prioritást kell adni. 

  a teljeskörű lakásfelújítás ütemezésénél figyelembe kell venni a fontossági sorrendet, mert otthonában fog tartózkodni a kivitelezés alatt. Erre azért van szükség, hogy otthonában élhessen, és alacsonyan tartsa a kiadásokat a helyreállítás során. A teljeskörű lakásfelújítást a leggyakrabban használt helyiségekkel kezdjük egyenként. Ha elkészült egy szoba csak azt követően kezdhető el a másik szoba.
 • Ha például sokat tartózkodik a nappalijában, a konyhában pedig keveset akkor a felújítást a konyhával kell kezdeni, majd ennek befejezése után jöhet a nappali.
 1. Padlóburkolatok megóvása takarással.

  a teljeskörű lakásfelújítás sok időbe telik és nagy rumlival jár, hiszen minden munka a bontással kezdődik és folyamatosan termelődik az építési sít. Ezért a padló megóvása a sérülésektől fontos része a megújítási folyamatnak.  
 • A bontási munkák megkezdése előtt a burkolatokat hullám pappírral, fóliával le kell takarni, hogy, megóvjuk a sérülésektől.
 • Mivel a padlóburkolatok általában nagyon igényesek és drágák, felújításokat a befejezés előtti időre kell ütemezni, mikor már kevésbé érheti sérülés.
 1. Számolja ki a teljeskörű lakásfelújítás költségeit.

  Az internet segítségével keresse meg azoknak az anyagoknak a költségeit, amelyeket használni szeretne a teljeskörű lakásfelújítás során, mint például csempe, járólap, tapéta és munkalapok. Számolja ki az egyes helyiségek költségeit, beleértve a szerkezeti munkákat és a felületeket, például a festés.Ezek után kérjen be több árajánlat vállalkozóktól a projekt költségvetésére.
 • A felújítás megkezdése előtt ellenőrizze az építési korlátozásokat. Előfordulhat, hogy egyes munkákhoz engedély szüksége.
 • Szerezze be a szükséges építési engedélyeket, hogy ne bírságolják meg.
 1. Terv készítse a felújítási projektjéhez.

  Kérjen fel egy tervezőt, hogy készítsen tervrajzokat és tervet a teljeskörű lakásfelújításra. Készítsen árazatlan költségvetést, amely megkönnyíti az árajánlatkéréseket és a jövőbeli költségvetési döntést.
 • A tervek és műszaki leírások tartalmazzák a kivitelezési megoldásokat és a szükséges anyagok minőségét.
 • Ha minket kér fel a kivitelezésre, akkor mi segítünk a projekt hatékony ütemezésében is.
Lakásfelújítás - Árajánlat
Panellakás felújítás okosan
Teljeskörű lakásfelújítás
Előszoba, folyosó teljes felújítása
Vállalunk külső és belső teljes körű ház és lakásfelújítást
Konyha felújítás kivitelezése
Teljeskörű kivitelezés tervezéstől a kulcsátadásig
Lépcsőburkolat felújítása
Teljeskörű lakásfelújítás újjáalakítás
Teljeskörű felújítás
Teljeskörű lakásfelújítás

Ha hosszú ideig ugyanabban a házban lakik, az otthon álaga leromlik az ajtók nem záródnak, a víz folyik, a fiókok nem nyílnak a burkolatok és a falak színe is kopottá válnak, stb. Ezek után nem marad más, mint a teljeskörű lakásfelújítás újjáalakítás.

Teljeskörű lakásfelújítás olyan, mint a vírus – terjed, az újjáalakítás a festéssel kezdődik, és mire észrevesszük magunkat már a fűtési rendszerhez szükséges anyagokat rendeljük meg. Ne legyen ezért szomorú, mert a lakásfelújításba befektetett pénz hamarosan megtérül. Inkább járjon utána a lehetőségeknek, tájékozódjon, hogyan lehet egy teljeskörű lakásfelújítást lebonyolítani, milyen anyagokra és szakemberekre lesz szüksége.

 1. Az otthon újjáalakítása előtt készítsen felújítási tervet, határozza meg pontosan az igényeit. A különböző helységek elemzése a javításokhoz szükséges költségvetés kiszámítása részletesen hogy ki ne maradjon valami.

 2. A tárgyakat, amire szüksége van, dobozolja be és pakolja egy olyan helységben ahol nem zavar senkit. A bútorzatot is takarja le fóliával. Ezek után már el lehet kezdeni a teljeskörű lakásfelújítást, nem kell aggódnia a keletkezet por káros hatásaitól.

 3. A bontási munkák előtt takarítani felesleges. Ha elvégezték a bontási munkákat és a keletkezet sittet is elhordták, utána jöhet a takarítás.

 4. A lakásfelújítás folyamatát végig követheti személyes jelenlétével, segítve a munkásokat a felmerülő problémák megoldásában. Evvel csak nyerhet, mert nem fogja negatív meglepetés érni és a munkások bizalmát is elnyeri. De jelenléte zavaró válhat, ha csak az aggodalmainak ad hangot a teljes lakásfelújítás során.
Teljes körű felújítást vállalunk profi szakemberekkel
Szoba felújítása Budapesten Teljeskörű lakásfelújítás
Korszerüsítés teljes vagy részleges

Fürdőszoba:

A régi fürdőszoba és wc. teljeskörű felújítása sok pénzbe kerül,de ha van elegendő belőle akkor teljesen újjávarázsohatjuk, ha ránk bízza a Teljes körű felújítást vállalunkteljeskörű lakásfelújítást. Lehet szó részleges felújításról is,semmi gond ha csak burkolat cserére van szüksége  azt is megoldjuk. Lényeg hogy döntsön mit szeretne: teljes vagy részleges felújítás a fürdőszobájában.

Padlólap:

Ha megunta régi otthonának padlóját,és ugy gondolja hogy eljött az ideje a cserének,akkor először érdemes megnézni milyen uj Teljeskörű lakásfelújítást á-z ig elérhető áron.padlóburkolatokat lehet kapni és milyen árakon. Sok fajta padlólap létezik,döntsön okosan ,mely burkolat a legjobb a szobaba,konyhába,fürdőbe stb. A magas árak sokszor megtévesztőek,az ember azt gondolja hogy ha egy termék drága akkor az jó és  kiváló minőségű.Van egy jó hírem NEM igaz, és ez igaz a teljeskörű lakásfelújítás szakembereire is.

Nyilászárók:

Az ablakok és ajtók, cseréje vagy javítása mindig nagy kérdés.Nehéz a teljeskörű lakásfelújítás előtt állóknak döntést hozniuk mi a jobb és Lakásfelújítás A-tól Z-igolcsóbb megoldás.Ha például egy ajtónak a kilincs része nem működik akkor jobban megéri ha csak a kilincset cseréljük ki és nem az egész ajtót. Régi elavúlt ablakoknál a helyzet más mert  a hőszigetelő képességük a mai modern ablakokhoz képest csekély. Ezért az ablak csere a jó megoldás és nem a javítása – átakakítása mert többe kerül a javítás mint egy uj ablak.

Fűtési rendszer:

Egy teljeskörű lakásfelújítás a fűtési rendszer modernizálása nélkül elképzelhetetlen. Régi elavúlt cserépkályhákat,konvektorokat   egyre Teljeskörű házfelújítás, lakásfelújítástöbben megszüntetik, és az államilag támogatott modert fűtési rendszerek kiépítése került előtérben, ami sok esetben már nem gázzal működnek.

Festés:

A falak festése egy dolog, de ami fontos szempont a festék színe. A teljeskörű lakásfelújítás nem kivitelezhető színek nélkül. Azt nem lehet Teljeskörű lakásfelújítás lépésről lépésremondani a mesternek, hogy, tessék ott egy szín az jó lesz, aztán ha elkészült felelősségre vonja, hogy ez még sem jó. A megoldás a következő: az első hogy lakberendezőre bízza a feladatott, a második, hogy Ón megtervezi ízlése szerint, a harmadik pedig meghallgatja a szakember véleményét és az alapján dönt. Fontos: a szakember véleménye nem kerül Önnek plusz költségbe a másik kettő viszont igen.

Takarítás:
A teljeskörű lakásfelújítás piperetakarítást nem tartalmaz, a kőműves vagy a burkoló összeszedi maga után a szemetet, de nem fog Családi házak, lakások teljeskörű felújítása.piperézkedni. Természetesen erre is van megoldás: az első, ha takarító céget bíz meg a feladattal vagy Ön veszi kezébe a felmosó vödröt.  Természetesen kivételek mindig vannak, akik közzé tartozunk mi is!

Modern teljeskörű lakásfelújítás

Teljeskörű lakásfelújítás

Teljeskörű lakásfelújítás sokrétű és szerteágazó, nagy odafigyelést, megfontoltságot, és nem utolsósorban tapasztalatot igényelnek. Megfizethető áron igénybe veheti a teljeskörű lakásfelújítás szolgáltatásainkat.
Hívj a 06-20-344-5065 és segítünk!

Kőműves árak Árajánlat kérés

Kőműves árak
Back to Top