Házépítés, Kulcsrakész Családi Ház Építés, 2023 Házépítés

Házépítés árakIgényes családi házépítés kulcsrakész kivitelezését vállaljuk! Házépítés árak 2023. Bízd Ránk a házépítést.
Hívj!  06-20-344-5065  

Házépítés árak…          Árajánlatkérés…

Házépítés alapozás

Megvan a telke, és szakembereket keres háza építéséhez? Üdvözöljük, a Bízd Ránk házépítés oldalán! Gyakorlattal rendelkező szakképzett embereinkkel vállaljuk otthona építését. Vállalkozásként vállaljuk otthona építésének minden szakaszát, kulcsrakészen.

Kulcsrakész házépítés

Családi ház építés

Családi ház építés 2022

A ház építés lényegében egy nagyszabású beruházás, melyhez komoly anyagi háttér szükséges, továbbá szakképzett munkaerő és szakmailag és műszakilag felszerelt kivitelezőre van szükség. A ház építés hosszú távú befektetés, melynek megvalósításában szakembereink szívesen segítenek.

Van egy példabeszéd, amely szerint:  ha valaki nem épített házat életében, akkor nem is élt!

Házépítés, Generálkivitelezés - Családi Ház Építés

  • A házépítés az egyik olyan tevékenység, amely hazánkban, különösen az utóbbi években meglehetősen általánossá vált. Főleg a modern városi élet fárasztó és stresszes jellegének felerősödése miatt a Budapesten élők inkább vidéken fektetnek be ház építésbe. Ma már sokféle alternatív lakásmodell kínálkozik azok számára, akik saját otthonra vágynak. Ha házépítést tervez, és olyan lehetőségeket szeretne, amit megálmodott vegye fel velünk a kapcsolatot.
  • Egy épület építése természeténél fogva igényes műszaki projekt, amely tudást és tapasztalatot igényel. Az építési folyamatnak boldogság érzését kell kelteni a leendő tulajdonosban, nem pedig stresszt és bizonytalanságot. Magas színvonalú projekteket vállalunk és csúcsminőségű szolgáltatásokat kínálunk a ház építés területén.

Házépítés vasszerelés

Generálkivitelezés családi ház építés

Házépítés költségei

Egyedi tervezésű családi ház építés

Házépítés árak

A ház építés sok ember számára az egyik legnagyobb pénzügyi befektetés. Mielőtt elkezdené a házépítés kivitelezését, szüksége lesz egy árajánlatra. Különféle számítások és lehetőségek állnak rendelkezésére az építési költségek kiszámításához. Az építés költsége a felhasznált anyagoktól, az épület méretétől, bonyolultságától stb. függ. Az Ön számára is elérhető a ház építés árak kalkulátor, ami segítségével kiszámolhatja, mennyibe kerül egy átlagos ház.

Ez egy olyan kérdés, amelyre kevesen akarnak vagy tudnak válaszolni. Nagyon nehéz pontos választ adni arra, hogy mennyi pénzre van szükség egy új házépítéshez. Először is azért, mert a költségek sok tényezőtől függenek, amelyek összeadódhatnak. Sajnos a megrendelő gyakran magára marad, ezért szeretnénk az alábbi ház építés árakkal megkönnyíteni a pénzügyek tervezését otthona építése során.

Mennyibe kerül egy házépítés?

Kivitelezés a legjobb áron

2022 Házépítés Árak

Házépítés négyzetméterárak

Olcsó házépítés

  • Az olcsó ház építés a múlté. A minőségi élettérrel és az energia megtakarítással kapcsolatos modern követelmények hozzájárulnak a nehezen csökkenthető négyzetméterköltséghez. A szabály az, hogy a kulcsrakész ház építésében használt anyag az építési költségek körülbelül 55%-át teszi ki. A költség másik része természetesen a munkadíj és a logisztika, amit a kivitelező végez el helyetted. A legolcsóbb házépítés 400000 és 450000 forint/m2 bruttó terület között van 2022-ben.

Modern családi ház építés

  • A megrendelők kárára és az építőipari cégek legnagyobb örömére az elmúlt években meredeken megugrottak a ház építés árak és az olcsó házépítés végleg megszűnt Magyarországon. Ez részben a nagy keresletnek tudható be, amit a CSOK (Otthonteremtési támogatás) okozott. Ezért az építőipari cégek és az anyagkereskedők megemelték az árakat. Ezt a helyzetet részben az anyagárak és az építőiparban tapasztalható munkaerőhiány okozza.
    2015-ről 2021-re az építőipari szolgáltatások árai 100%-kal emelkedtek. 2022-ben további emelkedésre számíthatunk, így az építőipari szolgáltatások árai 2022-ben további 10-15%-kal növekedhet.

Drágább házépítés

A házépítés nagyon összetett folyamat, amelyhez jó tervezés és megfelelő koordináció szükséges. Még egy jól megtervezett projekt is okozhat meglepetéseket, ezért szükséges egy kiváló házépítést felügyelő felelős műszaki vezető, aki a ház építés minden szakaszában veled lesz. Ha teljesen átveszi az építkezés felügyeletét, akkor valószínűleg sokkal kevesebb probléma lesz. Amit könnyű volt kitalálni és meghatározni az ütemtervben, azt később a valóságban nehezebb lesz kivitelezni, de sokkal drágább lesz javítani. A vízszigetelő hibás kivitelezése, hőhidak, a lefolyók és kapcsolók rosszul meghatározott helyzete stb. akár 10%-kal vagy még többel is megnövelhetik a ház építés költségeit. Ezért a megfelelő ütemezésre és a folyamatos irányításra és ellenőrzésre érdemes befektetni, mert az építkezés során sokat spórolhatunk. Evvel is csökkenthetjük a drágább ház építést.

Kulcsrakész családi ház építés áraink 2022-ben

Mitől függ a családi ház építés ára?

A ház építés során a felelős műszaki felügyelet kötelező. Javasoljuk, hogy az építkezés minden szakaszában legalább 20-30 helyszíni szemlét és koordinációt intézzen el. Egy ilyen szolgáltatás körülbelül 400000 forintba kerül.

Ház építésének becslése

Nem tömegterméket rendelnek meg, mikor egy családi házat szeretnének megépítetni! A ház építés költsége a mérettől, összetettségtől, helytől, tereptől, a beépített anyagoktól és a szervezés módjától függ. Minden ház építés más és más külön projekt. Ez azért van így, mert a háznak elsősorban az Ön igényeinek, a tér kontextusának, a városi adottságoknak és a telek adottságainak kell megfelelnie. Megszoktuk, hogy az üzletekben fix árak vannak és a lakásfelújítások pontos költségét is nagyon gyorsan meg lehet kapni. Az építési költségek pontos meghatározásához azonban több időre és a projekt részletes elemzésére van szükségünk. Viszont a ház építésének gyors becslésében segít a házépítés árak kalkulátor.

Kulcsrakész családi házak építése

Aggodalomra semmi ok, a bonyolultság ellenére viszonylag pontosan meg tudjuk határozni a ház építés költségét. A kiindulópont egy jól meghatározott projekt és a házépítés kalkulátor. Ez azt jelenti, hogy van aktuális árlista a házépítésre, viszont álmai otthonáról, dokumentumokat kell készítenie egy építész által. A jól kidolgozott tervekkel kombinált árazatlan költségvetés a legfontosabb dokumentum, amelyet a kivitelezők megkapnak. Ami tartalmazza a ház építéshez szükséges munkákat és azok mennyiségét, továbbá a beépített anyagok listáját. Evvel a dokumentummal projekt beruházási becslés készíthető. Ez egy jó és elfogulatlan megoldás az építési költségekhez. Természetesen a reális ár az, amit a kiválasztott kivitelező az árajánlata alapján kínál Önnek. Célszerű összehasonlítani három cég házépítésre vonatkozó árajánlatait, hogy valós költséget kapjon.

Házépítés költségei

Sokan azonban még nem jutottak el idáig, de kíváncsiak, megéri-e egyáltalán egy ilyen beruházás. Ezért indikatív beruházási becsléseket készíthetnek egy pár kattintással a házépítés árak kalkulátor segítségével.  

Családi Ház építés azonnal

Családiház építési árak 2022-ben

Családi házak építése

Az elmúlt években több családi házépítési projektben segítettünk. Tisztában vagyunk vele, hogy a házépítés életünk egyik legstresszesebb szakasza, ami anyagilag is megterhel minket. Egyetlen házépítési projekt sem múlt el stressz, bonyodalmak vagy áremelkedések nélkül. De egy biztos, nincs szebb, mint álmai otthonának látványa, amely kívánságainkra, szükségleteinkre és elvárásainkra szabva készül el. Ezért a családi házak építése megtérül. Ha tanácsolhatunk valamit, akkor a következő három dolog, amit érdemes átgondolnia.

  • Először is a tervezésben kérje ki családja véleményét. Képzeljen el egy otthont, amely 20 év múlva is megfelel Önnek és családjának. Készítsen egy világos, szellős, nyitott, kényelmes és gondosan megtervezett otthont. Ne siessen az elvi tervezéssel, és ne spóroljon az építésszel!
  • Másodszor, ne vigyük túlzásba a négyszögesítést. Tervezzen tágas nappalit és szerény szobákat. Minden négyzetméterért legalább 400000 forintot kell fizetnie! . A gyerekszoba 12 m2-en szolgálja a rendeltetését, az igényesen kialakított fürdőszoba pedig 8 m2-en legyen.
  • Harmadszor, ne spóroljon az anyagokkal és a felszereléssel. A beépített anyagok nem cserélhetők könnyen. Tekints a házra befektetésként a jövőbe, egyszer érdemes lesz eladni. Legyenek az ablakok modernek és nagyok, hogy szép kilátása legyen, és a nap besüssön.

Szerkezetkész ház árak

Kulcsrakész házak építése

HÁZÉPÍTÉS

Az árak attól függenek, hogy milyen házat szeretne, ezért minden házépítési ár egyedivé válik. Ha többet szeretne megtudni árainkról, forduljon hozzánk bizalommal, és mi mindent megteszünk, hogy ésszerű árat adjunk álmai otthonára. Egy biztos, ha felhív 06-20-344-5065 telefonszámon, korrekt és jó árat kap.

Kőműves árak…

Back to Top