Lakásfelújítás előtti bontás, Bontás árak, Sittszállítás. Hívj! 06-20-344-5065

Lakásfelújítás előtti bontásLakásfelújítás előtti bontás: falbontás, padlóbontás, csempe bontás, betonbontás, Sittszállítás.
Hívj!  06-20-344-5065  Fix bontás árak!
Árajánlatkérés

Lakásfelújítás előtti bontás Budapest

A lakásfelújítás előtti bontás a felfedezésről szól, hiszen „Nem látunk át a falakon.” Néha találunk érdekes tárgyakat és más rejtett építészeti megoldásokat. Gyakrabban viszont, nemkívánatos dolgokat találunk, mint például a termeszek okozta károk, száraz rothadás és más szerkezeti problémákat, amelyek gyorsan megemelik a otthonfelújítás költségeit. Az épület belső részének teljes vagy részleges bontásával kapcsolatban forduljon hozzánk, hogy otthona újra modern megjelenést kapjon, az Ön ízlésére szabva. 

Lakásfelújítás előtti bontás 2022
Minőségi lakásfelújítás

Lakásfelújítás előtti bontás szakaszában mindent eltávolíthat, amitől el szeretne búcsúzni. Talán eljött az ideje a régi nyílászárók eltávolításának, melyek helyére modernebbek kerülnek. Bármi, ami felesleges, vagy elavult elhagyja otthonát egy –két napon belül.  Ide értjük a kerámia csempét, régi laminált parkettát, szanitereket, csaptelepeket, bútordarabokat, beton és téglatörmeléket. Jó ezt a bontást előkészítő fázisnak tekinteni, amelyben mindent kidobunk a térből, ami már nem szolgál hasznunkra, és helyet adunk valami újnak.

Lakásfelújítás előtti bontás
Lakásfelújítás előtti bontás Sittszállítás

Épületek átalakítása vagy modernizálása nem lehetséges, a lakásfelújítás előtti bontás nélkül. Szeretné megváltoztatni egy helyiség határait? Akkor az első teendője a válaszfalbontás. A régi fal lebontása után új falat építünk. Lakásfelújítás előtti bontás fő kérdése: mennyibe kerül egy téglafal bontása?
Sokan felteszik ezt a kérdést, amikor felújítani szeretnének.  Mielőtt rátérnénk a falbontás költségeinek kiszámítására, ismernünk kell azokat a feltételeket, amelyek szükségesek a falbontás költségének kiszámításához.

Felújítás előtti teljes belső bontás árak

Bontási költségek 2022

Számos tényező befolyásolja a lakásfelújítás előtti bontás költségeit, például a méret, az ütemezés és a munka terjedelme. A nagy, teljes bontási projektek négyzetméterenként olcsóbbak lehetnek, mert nincs szükség a környező területek védelmére. A penészgombát tartalmazó munkák költségnövekedést eredményeznek, mivel speciális személyzetnek kell eltávolítania ezeket a környezeti szennyeződéseket.

Bontási munkák, amivel minden felújítás kezdődik

 1. Falbontás költsége

Lakásfelújítás előtti bontás leggyakoribb munkafázisa a 10-es válaszfalbontás, amelynek négyzetméterenkénti ára 3000 és 4500 forint/nm között van. A legtöbb esetben a válaszfal lebontása néhány ezer forintba kerül. Viszont ha a fal teherbíró, akkor a lebontása, több ezer forintba kerül. Az anyag típusa, amelyből a fal készült, befolyásolja a végső költségeket. Bár a lakásfelújítás előtti bontás, főleg a falak lebontása fejfájást okoz legtöbb megrendelőnek, de valójában ez egy olyan munkafolyamat, amelyet gyorsan és könnyen elvégezhető, ha megfelelő bontókra bízza a bontást. A lakásfelújítás előtti bontási munkákat szakszerűen elvégezzük egy-két napon belül, és a bontásból származó törmeléket tehergépjárműre rakva elszállítjuk a lerakóba.

Lakásfelújítás elöttí bontási munkák

 1. Fa padlóbontás

A fa padlóbontás ára 1500 forint/nm, ami magában foglalja a teljes deszkázat és párnafák eltávolítását, különösen, ha az erősen korhadt vagy nyikorog. Ha betonaljzatra van ragasztva a parketta és az egész betonaljzatot el kell távolítani, az nagyon költséges lesz a munka és a hulladék elszállítása szempontjából. A legtöbb esetben azonban a vállalkozók megpróbálják megmenteni a betonaljzatot, melyre új burkolatot lehet rakni. Lakásfelújítás előtti bontás Bízd Ránk!

Bontás,kőműves munkák.Épületbontás,falbontás

 1. Konyhabontás költsége

A konyha bontási költsége elsősorban a konyha méretétől és a konyhában végzett munkától függően változik. Például, a járólap és a munkapult kicserélése, lényegesen kevesebb költséggel jár, mint egy komplett felújítás, ami tartalmazza a vízcsövek és a villanyvezetékek kicserélését is.  A szerelvények eltávolítása, vízcsövek kibontása és a csempe leverése megnöveli a bontási költségeket, mivel ezek lerakása a sít telepre elég drága, főleg ha a csövek ólomból készültek.

Padlóbontás, parkettabontás, betonbontás

 1. Fürdőszoba bontási költsége

A fürdőszoba átlagos bontási költsége 80 és 250 ezer forint között mozog.  A konyhabontáshoz hasonlóan a fürdőszoba bontása is nagymértékben függ a felújítás mértékétől. A teljes bontási munkához sok szerelvényt kell eltávolítani a fürdőszobából, beleértve a WC-ket, mosdókat, fürdőkádakat, csempéket, zuhanyzókat és csöveket, ami megnöveli a költségeket. További költségek merülhetnek fel, ha ólom- vagy azbeszt anyagok kerülnek elő a lakásfelújítás előtti bontás során.

Bontás munkadíjak és árak Lakásfelújítás elötti bontás.

 1. Gipszkarton bontás

A gipszkartonok lebontásának költsége 1500 forint/nm.  A gipszkarton eltávolításának egyik legkritikusabb lépése az áramellátás kikapcsolása. A bontócsapatoknak óvatosnak kell lenniük a gipszkarton eltávolításával az ablakok, ajtók és szerkezeti gerendák közelében. A gipszkarton egyes részeit óvatosan kell eltávolítani, ami megnöveli a munkaerőköltségeket.

 1. Csempe bontás

A csempe bontása négyzetméterenként 1500 és 2500 forint/nm között van.  Az ár nem tartalmazza a csemperagasztó és a vakolat leverését. A csempe bontását általában kézi vésőgéppel végezzük el. Ha az aljzat jó állapotban van, ez tökéletes az új csempe felrakására. Ellenkező esetben, ha rossz állapotban van a vakolat, akkor le kell verni azt is, ami megnöveli a bontási költségeket.

Csempe Járólap Bontás - Bontás Árak -Padló Felbontás

 1. Betonbontás

A régi aljzatbeton (5cm Vtg.) eltávolításának költsége 2500 forint/nm.  A betont különféle eszközökkel távolítható el. Ha 5 cm –től vastagabb, akkor elektromos vésőt használunk. Azonban más szerszámok is használunk, beleértve a kalapácsot, az bontó rudat vagy nagykalapácsot. Felbontás után a beton darabokat bezsákoljuk, majd elszállítjuk, ami szintén megnöveli a lakásfelújítás előtti bontást.

 1. Linóleum felszedése

A linóleum eltávolításának költsége 1500 és 2500 forint/nm között mozog. A linóleum eltávolítása nagyon aprólékos folyamat. Ez magában foglalja a 6-12 cm csíkok vágását, ügyelve arra, hogy ne sértse meg az alatta lévő padlót. A felső réteg eltávolítása után a vállalkozók külön elszámolás alapján eltávolítják a ragasztóréteget, amelyet a linóleum hagy maga után. Ennek a feladatnak az időtartama növeli a költségeket.

Bontás munkadíjak és árak Lakásfelújítás elötti bontás

 1. Szőnyeg eltávolítása

Szőnyeg eltávolítása 1000 és 2500 forint/nm között mozog. A szőnyeg eltávolítása viszonylag egyszerű, különösen, ha nincs ragasztóval a padlóhoz rögzítve. A költségek azonban összeadódnak, ha a vállalkozónak el kell távolítania a ragasztót vagy a parkettát vagy a betont. Mivel a szőnyeg nem szokványos hulladék, hulladékgyűjtő helyen kell leadni, ami szintén megnöveli a lakásfelújítás előtti bontást.

 1. Csőbontás

Ha csöveket kell eltávolítani otthonában, azok eltávolításának költsége folyóméterenként 250 és 600 forint/fm között mozog.  A csatorna- és vízvezetékeket elzárjuk, mielőtt a bontócsapatunk eltávolítanák a csöveket. Gondoskodik arról, hogy a bontási folyamat megkezdése előtt ne legyenek olyan problémák, amelyek hatással lehetnek a környezetre, ami hozzáadódik a lakásfelújítás előtti bontás költségekhez.

Bontási munkák árai - Alaptol a tetőig

 1. Ablak és ajtóbontás árak

Ha ablakokat kell eltávolítani, akkor a költség ablakonként 6000 forint/db, ajtóbontás 5000 forint/db. A bontócsapatunk gyorsan és problémamentesen elvégzik a nyílászárók bontását, majd a hulladékot elszállítjuk, ami növeli a lakásfelújítás előtti bontás költséget.

 1. Lámpák eltávolítása

Ha egy lámpatestet szeretne eltávolítani, számítson rá, hogy 100 és 3000 forint/db közötti összeget kell fizetnie lámpatestenként. Ha egy berendezés veszélyes hulladékot tartalmaz, mint például egy légkondicionáló berendezés, akkor az elszállítás és az ártalmatlanítás ára még tovább emelkedhet. Előfordulhat azonban, hogy megtakaríthat, ha egyes lámpatesteket újrahasznosít.

Bontás Árak - Bontás Budapest és Környékén

 1. Szekrénybontási költség

A szekrények eltávolításának költsége 500 és 45000 forint/db között mozog.  A konyhaszekrények elbontása és elszállítása lényegesen olcsóbb, mint a roncsolás mentes szétszerelés. Ha az a szekrények jó állapotban vannak, így pénzt takaríthat meg a teljes felújításon. A szekrények gondos, károsodás nélküli szétszerelése növelik a munkaköltségeket.

 1. Bontás utáni takarítás

A bontások nagy felfordulást okoznak. A bontás utáni takarítás 30 és 50 ezer forint/alkalom között mozog. A legtöbb vállalkozó a bontási munka befejezése után alaptakarításról gondoskodik, de a nagytakarítás nem része a bontásnak. Ne feledje, hogy egyes anyagok, szemétnek minősülhetnek, ezért a hulladéklerakóba elhelyezhetőek, ami csöketni a lakásfelújítás előtti bontás költséget.

Aktuális lakásfelújítás előtti bontás árak >>>>

Bontás árak falbontás

Bontás - Kezdés akár azonnal

Bontás árak

A felújító csapatunk Budapesten, nem csak építenek és felújítanak, hanem bontanak is, hogy újíthassanak!  Honlapunkon tájékozódhat a lakásfelújítás előtti bontás árakról, amely felsorolja az összes általunk végzett bontási munkákat: falbontás, betonbontás, épületbontás, járólap bontás, ajtó – ablakbontás és egyéb, speciális bontásokat. Ha éjszakai bontási munkákat szeretne végeztetni – azt is megoldjuk.

Szántunk rá időt, hogy rendet rakjunk a lakásfelújítás előtti bontás világának zűrzavarában mindenre (majdnem) komplett árlistával. Nyugodtan nézze át az árlistát, és keresse meg az elvégzendő munkát. Az online kalkulátor segítségével nem csak az árakat láthatja, hanem árajánlatot is készíthet.

A költségek a lakásfelújítás előtti bontás összetettségétől függően felfelé vagy lefelé változnak. Ha a válaszfalon kívül a lakás más részeit is le kell bontani, ez megnövelheti a költségeket. Például, ha csempét, járólapot, aljzatbetont, konyhai szekrényeket vagy kádat kell kibontani, a munkaerő és az elszállítás növeli a költségeket. A lakásfelújítás előtti bontási költségek még jobban megnövekednek, ha a falak mögött elhelyezett vízcsövek vagy elektromos vezetékek vannak, mert a bontást nagyon óvatos kell elvégezni.

Falbontás - Minőségi munkavégzés

Falbontás mesterfokon

Lakásfelújítás előtti bontás
A bontási munkák a  lakásfelújítási projektek elengedhetetlen része. A lakásfelújítás előtti bontás azonban veszélyes, poros és költséges munka. Ha nem jól csinálja, akkor az egész felújítási projekt meghiúsulhat. Úgy fogja fel a lakásfelújítás előtti bontást, hogy az egy önálló projekt, és nem a lakásfelújítás előtti előjáték. Budapesti polgári lakásokban, túl sok problémák szoktak lenni, amikor a bontási szakasz az építési fázisba torkollik, és ez gyakran plusz erőfeszítésekhez és kiadásokhoz vezet. Ha a bontás és a takarítás befejeződött, elkezdhető a lakásfelújítás.

Győződjön meg arról, hogy az áramot, a vizet és a gázt lekapcsolták –ezen a bontandó területen, hogy biztosítsák a biztonságos bontást.

A lakásfelújítás előtti bontás nem egyszemélyes munka, és nem azért, mert sok a bontási munka, hanem a biztonsági óvintézkedések miatt. Különösen, ha el kell távolítania egy több mázsás szekrényt vagy falbontás és falvágás esetén, amelyeket szem előtt kell tartani: Mielőtt meglendítenénk a kalapácsot vagy beindítanánk a vésőgépet, megpróbáljuk megállapítani, mi van a fal mögött. Élő elektromos vezetékek? Vízvezeték? Gázvezetékek? Azbeszt? A feltáró lyukak, víz és elektromosságot kimutató készülékek és zseblámpák csodákat tesznek annak érdekében, hogy kiderítsük, mi van a fal mögött. Amíg ezeket nem tudjuk biztosan meghatározni, addig feltételezzük, hogy feszültség alatt álló elektromos vezeték van a felületek mögött.
A lakásfelújítás előtti bontás egy piszkos munka. A bontási folyamat befejezése után a keletkezet törmeléket bezsákoljuk és elszállítjuk. Ez a bontási módszer költséghatékony, mert nem csak a bontást tartalmazza, hanem a törmelék bezsákolását és elszállítását is. Például, ha egy kis-közepes méretű fürdőszobát kell szétbontani, minden sittet azonnal bezsákolunk és lehordunk a kisteherautó rakterébe. Végül teljesen felseperjük a munkaterületet, hogy tiszta környezetben kezdődhessen el a lakásfelújítás.

Bontás munkadíjak és árak

Falbontás - Minőségi munkavégzés

Vakolat Leverés - Bontás Árak

Részleges bontás

Szakterületünk a lakásfelújítás és a részleges bontás – vagy ahogyan a köznyelvben mondják, lakásfelújítás előtti bontás. Feladatainkat úgy oldjuk meg, hogy minimalizáljuk a zaj és por okozta kellemetlenségeket, miközben biztosítjuk a biztonságos munkavégzést.

Részleges bontás, más néven belső bontás esetén a külső homlokzat és a külső falak megmaradnak, míg az épület belső helyiségei kiürülnek, teljesen vagy részlegesen. A belső bontás terjedelmétől függően a padlót, a mennyezetet, a szerelvényeket, a válaszfalakat, aljzatokat és a bútorokat eltávolítjuk, így az épület kiürül készen állva a lakásfelújításra.

Részleges bontás lehet a régi berendezések és gépészeti berendezések szétszerelése.
 1. Fürdőszobai berendezések.

Nevezetesen: mosdó, mosdó, fürdőkád, régi fűtőtest, csempe, vízvezeték – csatornacsövek stb.

 1. A konyhai berendezések.

Nevezetesen: bútorok, konyha munkapultok, tűzhelyek stb.

 1. Egyéb bontások.

Nevezetesen: falbontás, aljzatbontás, burkolatbontás stb.

A bontási költségek azonban nem tartalmazzák a villanyvezetékek áramtalanitását és bontását, illetve a víz- és csatornavezetékek elzárását, bontását és elszállítását.

Lakásfelújítás előtti bontásLakásfelújítás előtti bontás végző személyzetünk professzionális, tapasztalt és megbízható.
Hívjon még ma a 06-20-344-5065 telefonszámon.

Régi ház felújítás. Kőműves árak Árajánlat kérés

Kőműves árak…
Back to Top