Aljzatbeton bontás, betonbontás, betonfeltörés

Aljzatbeton bontásNem elégedett az aljzatbeton minőségével. Akkor az aljzatbeton bontás a megoldás. Betonbontás, betonfeltörés Budapesten. Hívj! 06-20-344-5065
Árajánlatkérés

Aljzatbeton Bontás olcsón

Azt gondolhatnánk, hogy az aljzatbeton bontás egyszerű, agyatlan munka. De ez nem igaz. Többről van szó, mint egy kalapáccsal hadonászni. Aljzat beton bontáshoz nem árt némi tapasztalat, mert evvel sok időt és energiát takaríthat meg, és nem kell meglátogatnia orvosát a rendelőjében. Bízd Ránk az aljzatbeton bontást, betonbontás, betonfeltörés Budapesten és környékén.

Aljzatbeton bontás

Aljzatbeton bontásra számos helyzetben van szükség, például nagyobb lakásfelújítási projekteknél, vagy ha az aljzatbeton javíthatatlanul megsérül, betonbontás, betonfeltörés.

Aljzatbeton bontás

Aljzatbeton bontás

Szerszámainkkal feltörjük a nem kívánt aljzatbetont!  Az aljzat beton bontást a lakásfelújítás első fázisaként végezzük el. Betontörő gépeinkkel eltávolítjuk a nem kívánt aljzatbetont az épületben. Ebben a tekintetben cégünk a legjobb szolgáltatást és a legkedvezőbb árakat nyújtja Önnek Budapesten és környékén. Ha professzionális cégre van szüksége az aljzat beton bontás vagy betonbontás, betonfeltörés területén hívjon minket, és vegye igénybe professzionális szolgáltatásainkat, gazdaságos árainkkal!

Aljzatbeton Bontás - Belső-Külső Bontási Munkák

Bontás kézi elektromos géppel

Aljzatbeton bontás árak

 • A mechanikai aljzatbeton bontás az erős ütés alkalmazásán alapul, amely a betonszerkezet adottságai és méretei szerint alkalmazható. Ezeknek a rendszereknek az előnyei közé tartozik a betonbontás viszonylag alacsony ára, valamint a munkavégzés elfogadható sebessége.
 • Az aljza tbeton bontás árak viszonylag alacsonyabbak a betonvágáshoz képest.  Aljzatbeton bontás árának meghatározó tényezője a munkaerő és a bontáshoz szükséges idő. A aljzat beton bontáshoz erős fizikummal rendelkező munkaerőre van szükség. Emiatt általában magas az aljzat betonbontás ára.
 • A költség megnövekszik, ha a bontás a szerkezet nehezen megközelíthető részein történik. Vasbeton bontási árának meghatározó tényezője, a betonvasalás mennyisége. A betonban lévő betonvasalás sűrűségének növekedésével a betonbontás nehezebbé válik, és növelheti a bontás költségeit.
 • Az aljzatbeton bontás árát a beton nyomószilárdsága is befolyásolja, és a beton szilárdságának növekedésével a bontási folyamat nehezedik, valamint egyéb tényezők is befolyásolhatják a beton bontási árát.

Aljzatbeton bontás sittszállítás

Aljzatbeton bontás

Aljzatbeton bontás vésés
 • Lakás felújítási munkák során a beton és az ajtó bontás, gyakori feladat. Az aljzatbeton bontás komoly mesterség, amelyhez ugyanolyan szakértelem szükséges, mint az építéshez. A trükk az, hogy szakszerűen kell csinálni, és figyelembe kell venni a környezetet, a szomszédokat és az alkalmazottakat.
 • A vízszigetelés minősége és mértéke befolyásolhatja az aljzatbetonok szilárdságát és tartósságát. Meghosszabbítják az aljzatbetonok élettartamát, és csökkentik a helyreállítási és karbantartási költségeket. Viszont ha nem megfelelő a szigetelés, akkor néhány év múlva az aljzatbeton felületén, olyan repedések keletkezhetnek, amelyek idővel növekedni fognak, ha nem javítsák ki.
Lakásfelújítás elötti bontás

Az aljzatbeton bontást profi szerszámokkal végezzük, hogy a munkafolyamat zavartalan legyen. Gépeink megbízhatóak és minőségi munkát biztosítanak.

Nagyon gyakran, szinte minden nap találkozom a következő kérdésekkel: mennyibe kerül az aljzatbeton bontás. Erre az egyszerű kérdésre sokáig nem találtam választ, csak magyarázkodtam a telefon másik végén lévő ügyfélnek. Mára ez megváltozott és néhány kérdés után pontos választ tudok adni. Kérdéseim a következőek:

 1. Tudja esetleg, hogy milyen vastag az aljzatbeton, amit fel akar bontatni?
 2. Melyik emeleten található a lakása, és van-e lift az épületben?
 3. Háromfázisú villany van a lakásában?
Panelfal bontás,Válaszfal bontás
 • Azoknak, akiknek nincs, türelmük vagy nem tudnak válaszolni ezekre a kérdésekre, azt mondom: helyszíni felmérés szükséges az ár meghatározásához, addig is tájékozódjon aktuális árainkról. Nem próbálom elmagyarázni, milyen piszkos az aljzatbeton bontás, hogy mennyi időbe telik, és mi lesz a munkánk eredménye.
 • Beton bontáshoz sok idő kell és a munkát nem lehet kora reggel elkezdeni sem késő estig folytatni, mert zajos és nem mondható, hogy tiszta a munka.  Amikor befejeztük az aljzatbeton bontást a meghatározott helységekben, nincs más dolgunk, mint a keletkezett törmeléket zsákokba rakva elszállítjuk.  

Bontás-Épületbontás - Rejtett Költségek Nélkül

Aljzatbeton bontás bontókalapáccsal

Ezt a módszert lakásfelújítás előtt kis- és közepes betonfelületek feltörésére, valamint a bontás során nagyfokú kontrollt igénylő aljzatbetonokra alkalmazzuk. Az aljzatbeton bontást elektromos bontókalapácsok segítségével, dinamikus ütésekkel töri fel a betont. Ennek a módszernek az előnye a kalapáccsal történő töréshez képest a nagyobb kapacitás és a munkavégzés pontossága, valamint az a tény, hogy a dinamikus ütések nem okozhatnak a szerkezetben károsodást. Az elektromos kalapácsnak nem sokkal kisebb az ütőereje, mint a pneumatikus kalapácsnak, ezért az aljzat beton bontás ezekkel az elektromos bontókalapácsokkal végezzük el.

Aljzatbeton bontáshoz szükséges eszközökön kívül más biztonsági és ártalmatlanítási eszközökre is szükség van.

Biztonsági felszerelés:

 • Ez magában foglalja, például védőszemüveget, munkakesztyűt és acélbetétes cipőt.
 • Használunk porvédő maszkot is, hogy megakadályozza a cementpor belélegzését.
 • Műanyag fóliatakarás, ami kiválóan tartja a port, és megakadályozza, hogy a betondarabok mindenhová elrepüljenek.
 • Bontórúddal és lapáttal, sokkal könnyebbé válik az aljzatbeton bontás.

Az elektromos kalapácsok jellemzően elektromos áram segítségével adják a szükséges energiát, de a pneumatikus eszközökben ezt a teljesítményt légnyomás segítségével biztosítják. Az elektromos kalapács az egyik legszélesebb körben használt kéziszerszám, amellyel az aljzatbeton bontás gyorsan kivitelezhető.  Régebben az elektromos kalapácsok teljesítménye kisebb volt, mint a pneumatikus kalapácsoké, de ma a fejlett motorok használatával az elektromos kalapácsok teljesítménye megközelíti, vagy éppen megegyezik a piacon lévő légkalapácsokéval.

Az elektromos kalapács súlya és teljesítménye közvetlenül függ a használatától, tehát minél nagyobb teljesítményű az elektromos kalapács, annál inkább használható nagyobb szilárdságú, beton megsemmisítésére.

Bontás-sittszállítás Budapesten

Aljzatbeton bontás betonbontás

Aljzatbeton bontás kéziszerszámokkal

A bontás történhet kézi módszerekkel, kéziszerszámokkal és/vagy hordozható elektromos bontókalapácsokkal.  A kézi aljzatbeton bontást széles körben alkalmazzák olyan esetekben, amikor a bontandó szerkezet nem bírja el a gépek súlyát, vagy nehezen megközelíthető, illetve nagy kockázatot jelent, ezekben az esetekben a kézi aljzatbeton bontás javasolt.

Aljzatbeton kézi bontását széles körben alkalmazzuk többek között családi házakban, társasházi lakásokban, üzletekben és irodákban és ipari és épületekben.

Padlóját szeretné újjáépíteni és szigeteléssel ellátni, akkor feltétlenül el kell távolítania a régi padlót és az aljzatbetont. Egyes burkolatok kivételével, sok esetben a járólap eltávolítása az aljzatbetonról nem elegendő, szükséges az 5 cm-től 10 cm- ig. terjedő padlóbontás kéziszerszámokkal.

Aljzat beton bontása

Aljzatbeton bontás beton bontás síttszállítás

Aljzatbeton bontás sít szállítás

Az aljzatbeton bontásból származó törmelék tárolását és elszállítását gondosan meg kell tervezni, különösen többszintes épületek esetén. Gyakori, hogy a tapasztalatlan  emberek  zsákba rakják a bontásból származó törmeléket, és a bezsákolt anyagot a szobák közepén tárolják. Ez a gyakorlat szükségtelenül megterheli a födémek szerkezetét, pontosan a legnagyobb gyengeségükön, ami a fesztáv középpontja.

Ideális esetben a zsákos törmeléket a szerkezeti támasztékok közelében, a falak széleinél kell tárolni, és a nap végén minden nap el kell szállítani. Amellett, hogy tisztább építkezést biztosít, ez a gyakorlat megakadályozza a szerkezeti elemek túlterheléséből adódó hibalehetőségek megjelenését.

Aljzatbeton bontás beton bontás

Van olyan aljzat betonod, ami zavar? Nem tudja, hogyan szabaduljon meg tőle?

Van megoldásunk az Ön problémájára, mert mi az aljzatbeton bontás munkákra szakosodott cég vagyunk, és évek óta sikeresen végezzük ezt a tevékenységet.
Hívj!  06-20-344-5065

Kőműves árak Árajánlat kérés

Kőműves árak>>>

Back to Top