Komplett lakásfelújítás

Komplett lakásfelújítás gazdaságosan és gyorsan! Érdekes kihívás, a komplett lakásfelújítás, mert ily módon lehetséges Komplett lakásfelújítás Budapest feleleveníteni a sok évtizede épült házak varázsát, amelyet modernizálunk, újjáépítünk.
Hívj!  06-20-344-5065 

Árajánlatkérés
Lakásfelújítás árak…                                       

A komplett lakásfelújítás gazdasági beruházással jár, de a keletkezett tőkenyereségnek köszönhetően, egyre vonzóbbá vált az utóbbi években.

Komplett lakásfelújítás

Az ingatlan értéke minden bizonnyal jóval magasabb lesz ezért nem ritka a komplett lakásfelújítás. Azok, akik befektetnek régi lakások komplett felújításába, utólag sikerülni fog az ingatlanját nagyon gyümölcsöző módon eladnia.

Természetesen egyre többen vannak, akik egyszerűen személyes és családi szükségleteik miatt vállalják a komplett lakásfelújítás költségeit,

Komplett Lakásfelújítás gyorsan Budapesten

annak érdekében, hogy kellemes és modern otthont biztosítsanak a családjuknak.  Mindkét esetben az újjáalakítást a legnagyobb körültekintéssel végezzük el, és semmit nem hagyunk a véletlenre, ezért lépjen velünk kapcsolatba!

Lakásfelújítás, belsőépítészet
Komplett lakásfelújítás Budapest és környékén

Komplett lakásfelújítás árak

A szakmai tanácsadás sokk kiadással jár, gondolják sokan egyfajta luxus, amelyet csak a gazdagok engedhetnek meg maguknak, valójában ez nem így van. Egy komplett lakásfelújítás során ellehet költeni a pénzt egy kettő, de egy tapasztalt szakember tanácsadása pénzmegtakarítást eredményez.

Magyarország egész területén, de főleg Budapesten a lakásfelújítás szektorban nagy a kereslet a szakemberek iránt, ezért a munkadíjak folyamatosan emelkednek. Ehhez hozzá kell tennünk azt a tényt, hogy az anyagárak is folyamatosan emelkednek. Van egy jó hír! A minőség hosszú távon megtakarítássá változtatható, ha egy régi ház komplett felújítását egy jó szakemberre bízza!

Néhány lakásfelújítás  ár ami tájékoztató jellegűek!  2021 árak

Régi járólap és az alatta lévő beton feltörése:

4000/m2

Villanyszerelés: vezetékek,kötődobozok helyének kirajzolása, horonyvésés,vezetékek behúzása. (Az ár tartalmazza: PVC csöveket,kötődobozokat, és rézvezetékeket).

12000/kiállás

Betonozás: felület előkészítése- szintezés,  fóliaterítés, diletálás a falszéleknél, betonozás műa. háló beépítéssel, betonfelület lehúzása aluléccel síkba. Beton vastagság:5cm

6500/m2

Tovább az aktuális árakhoz > > > >

Komplett lakásfelújítás állami támogatással

Lakásfelújítás Gyors, rugalmas kivitelezés

Ha egy régi ház felújítása vagy egy komplett lakásfelújítás a feladat, akkor nem emelhetjük ki az anyagi nehézségeket, mert 2021. januártól az ilyen típusú munkák elvégzésére az állam vissza nem térítendő állami támogatást ad. Továbbá kedvezményes adókedvezményeket és hiteleket biztosít mind a felújításokra, mind pedig a széles körű lakások megvásárlására.


Komplet lakásfelújítás döntő szerepet játszanak

Hogyan történik a komplett lakásfelújítás

Az épületrendszerek felújítása döntő szerepet játszanak az energia teljes megújításában, de ezeken kívül vannak más szempontok is, amelyek befolyásolják az energiafogyasztást.  Régi házak energiahatékonyabbá tételéhez az ablakok cseréje elengedhetetlen feladat, valamint a komplett szoba felújítás fontos része a funkcionalitás, a biztonság és a dizájn növelése.

Komplett lakásfelújítás nyílászárók cseréje

Komplett felújítás. Gyors nyílászáró beépítés

Fontos megjegyezni, hogy sok régi épületben az ablakok és bejárati ajtók gyakran elég kicsik, pontosan azért, hogy megakadályozzák a belső hő kiáramlását. Mára a modern ablakok rendkívül magas hőszigetelési szintet tudnak garantálni, ezért lehet beépíteni nagyobb ablakokat, amelyeknek további előnye a több fény bejutása a lakótérbe és a kellemes kilátás. Bízd Ránk!

WPC Teraszburkolat készítés
Wpc teraszburkolatok lakásfelújítás Bízd Ránk!

Épületrendszerek felújítása

Fürdőszoba, csempe bontás Komplett lakásfelújítás

Az épületrendszerek ellenőrzése kulcsfontosságú feladat, amelyet a komplett lakásfelújítás során a legnagyobb gondossággal kell kezelni. Nevezetesen az elektromos rendszer, a vízvezeték rendszer, a gázvezetékek állapotfelmérése. Budapesten a társasházi lakásokban elég gyakori hibák és sokszor kritikus állapotban vannak. Ezért van szükség az épületrendszerek felújítására.

Parketta Bontás

Egy régi otthon teljes energetikai felújítása sok korszerű berendezést is magában foglal, ami jelentős hatást gyakorol az energiahatékonyságra és a kényelemre. Komplett lakásfelújítás elképzelhetetlen modern kondenzációs kazánok, vagy olyan légkondicionáló rendszerek nélkül, amelyek hatékonyan képesek elkerülni a veszteségeket.

Parketta, padló javítás

Épületrendszerek felújítása lehetővé teszi, olyan automatizálás kiépítését, amely néhány évvel ezelőttiig futurisztikusnak tűnt. Választhat „intelligens” kapcsolókat, amelyek be- és kikapcsolhatóak egy mozdulattal vagy mobiltelefonon keresztül vezérelhetőek a fűtési és légkondicionáló rendszerek, amelyhez csak egy applikációt kell telepítenie az okos telefonjára.  A legújabb technológia vívmányok a komplett lakásfelújítás részévé vált, ami nagyban befolyásolja az optimális energiafogyasztást.

Profi csempézés, burkolás

Fürdőszoba csempézés

Komplett lakásfelújítás nem álom

Ha álmaiban a komplett lakásfelújítás szerepel, és mindig vannak jobbnál jobb elképzelései, akkor már megtette az első lépést. Álmai otthona valóra válhat!  Amint becsukja a szemét, elegánsabb falakat és teljesen más padlót fog látni.  Ha még mindig nem hiszi el teljesen hogy a komplett lakásfelújítás nem csak álom, akkor csak élvezze az ötleteit, vagy tegye meg a második lépést. Hívjon fel! 06-20-344-5065   

Nem álom a komplett lakásfelújítás által létrehozott intelligens lakás, de az sem hogyan valósítható meg álmai intelligens otthona megfizethető áron. Lakásfelújítás után semmi más dolga nem lesz, mint a megspórolt pénzéből feltöltenie otthonát intelligens készülékekkel. Igen, az intelligens ház megvalósítható és a komplett lakásfelújítás nem álom. Nyissa ki a szemét és álma valóra válhat általunk.

Fürdőszoba csempézés

Konyha felújítás

Újjáépítés, komplett lakásfelújítás
 • Az ingatlanpiaci helyzet nem teszik lehetővé egy régi ház eladásából származó bevételből egy új lakás építését, pénzügyi beruházások nélkül. A régi ház lebontása és a helyére újat építeni egy opció, nem teheti meg minden család.  Nem marad más lehetőség, mint az újjáépítés, komplett lakásfelújítás.
 • A régi ház tulajdonosa tudni akarja, milyen lehetőségei vannak, és mi mennyibe kerül. Újjáépítéssel kapcsolatos döntéseket több tényező alapján hozható meg:
 1. Pénzügy. 
  Egyértelmű hogy egy új otthon építése drágább, mint az újjáépítés, a nagyobb felújítások is nagy összeget igényelnek.
 2. Idő. 
  Fontos tényező a kivitelezéshez szükséges idő és az őszi esőzések kezdete előtti befejezés.
 3. Ház műszaki állapota. 
  Legfontosabb tényező, amely meghatározza az előző pontokat. a ház műszaki állapotának felméréséhez szakembert kell hívni. A tartószerkezetek megbízhatósága és cseréjük szükségessége. A falak, a padló, a tető és a gerendarendszer állapota. A  mérnöki szakvélemény nélkülözhetetlen a döntéshozatalhoz.

Egy profi kőműves mester segít a munkamennyiségek és a költségek kiszámításában. Továbbá segíti a megrendelőt döntéshozatalában (hogy az újjáépítés komplett vagy részleges legyen) de a végső döntést az ő véleményének figyelembevételével ajánlatos meghozni.

Ez fontos! 

Sokszor előfordul az újjáépítés, (komplett lakásfelújítás) során előre nem látható problémák. Például, ha kádat cserél, rothadt vízcsöveket talál, vagy tetőfelújításnál derül ki, hogy hiányzik a szigetelés. Senki nem tudja ezt előre megjósolni, amíg a feltárások és a bontási munkák el nem készülnek, ezért fel kell készülni az előre nem látható kiadásokra.

Parketta felújítása lépésről lépésre.
Parketta felújítás
Komplett lakásfelújítás néhány lépésben

A ház vagy lakás komplett felújítása nemcsak nehéz feladat, hanem rendkívüli odafigyelést és szervezőkepeséget igényel. Sokan már a felkészülési szakaszban pánikba esnek, mert aggódnak a megbeszélt dolgokat újra és újra megkérdőjelezik, aminek következménye, hogy néhány fontos apróságot figyelmen kívül hagynak, és káosz és zűrzavar közepette kezdődik el a komplett lakásfelújítás.Kulcsrakész házépítés

Komplett lakásfelújítás néhány lépésben megmutatjuk, hogyan kell .

 Kulcsrakész lakásfelújítás

 1. Először a bontási munkákat kell elvégezni, nevezetesen a burkolatok eltávolítása régi festék és tapéta eltávolítása stb. Ha az ütemterv nem tartalmazza a lakás padlójának cseréjét, akkor egyszerűen letakarjuk majd ragasztószalaggal vagy maszkolószalaggal. rögzítjük.

 2. Amikor a bontási munkák befejeződtek az összes régi burkolatot eltávolításra került, továbblépünk a villanyszerelői és vízszerelői munkák megkezdéséhez. Előszöz falhoronyvéséseket végezzük el a villanykábelek telepítéséhez. Ez a legporosabb munka, ezért ajánlatos porszívót alkalmazni.

 3. A komplett lakásfelújítás a régi ablakok cseréjével folytatódik. Ezt követően az új ablakokat fóliával takarjuk le. Ezután a falak és aljzatok javítása betonozás, vakolás következik.

 4. Álmennyezet és gipszkarton falak elkészítése illetve befejezése. Itt kell megjegyezni, hogy sok esetben a villanyszerelés előtt el kell készíteni a gipszkartonozáshoz szükséges vázszerkezetet, hogy be lehessen építeni villany és vízcsöveket és ezután kerül fel a gipszkarton borítás.

 5. Padlókezelés: parketta, laminált, szőnyeg vagy csempe lerakása az előkészített felületre. Érdemes azonban emlékezni arra, hogy a burkolólapokat csak a mennyezetre és falakra vonatkozó összes munka (glettelés,festés) befejezése után fektetik le.

 6. A komplett felújítás befejeződött. Nincs más hátra, mint a takarítás és élvezni a szoba szépségét és kényelmét.

Komplett lakásfelújítás csodálatos nappali átalakítás

Teljes körű lakásfelújítás

Lakásfelújítás mindenkinek

Teljes körű lakásfelújítás szolgáltatások Budapesten

Lakásfelújítás Tetőtér beépítés

Amennyiben teljes lakásfelújítás az, amin épp töri a fejét, ne habozzon tovább, Hívjon és kérjen egy korrekt árajánlatot
MOST! Tel: 06-20-344-5065

Kőműves árak Árajánlat kérés
Komplett lakásfelújítás

Kőműves árak

Back to Top