Szaniter bontás, mosdó, kád, wc. bojler,zuhanytálca bontás

Szaniter bontás: mosdó bontás, kádbontás, wc. bontás, Szaniter bontásbojlerbontás, zuhanytálca bontás Budapest és környékén.
Hívj!  06-20-344-5065  
Árajánlatkérés

Szaniter bontás bojler

Fürdőszoba felújítás árak Budapest

Csaptelep csere, javítás

 Falba beépített wc tartályok cseréje

A régi szaniterek cseréje szakember segítsége nélkül meglehetősen kockázatos, különösen, ha nincs tapasztalata. Egy csomó kérdés merülhet fel a bojler és a zuhanytálca bontása során vagy a kád bontás kiemelése is okozhat problémákat, ha nincs tapasztalata.
Talán a mosdó bontás az egyetlen, amit könnyen elvégezhet bárki, ha rendelkezik a bontáshoz szükséges szerszámokkal.

Elég nehéz a kád kibontása, zuhanytálca bontás és a bojler leszerelése, mert nagyon nehéz. Ezen kívül tudni kell, hogyan kell megfelelően leválasztani a vízhálózatról.

Szakembereink elvégzik a szükséges bontások teljes körét, beleértve:
falbontás, csempebontás, betonbontás, mosogató és szekrények szétszerelését. Mindent, ami nem kell, hogy a lakásfelújítás elkezdődhessen

Szaniter bontás mert a mosogatóból, mosdóból, kádból és a zuhanytálcából kellemetlen bűz terjeng. Fürdőszobájában vagy a konyhájában kellemetlen szagot észlel, vegye fel a kapcsolatot velünk 

06-20-344-5065   telefonszámon.  A szag veszélyes, mert az ammónia és a hidrogén-szulfid hátrányosan befolyásolja a hörgőket és a tüdőt.
Bízd Ránk!

kádak és szaniterek lebontása.

Bontás árak

Az alábbi bontás árak, néhány olyan árat tartalmaz, amely egy lakásfelújítás előtti bontási projekthez szükségesek, az árak a munkadíjat tartalmazza.

2021 árak

Kád kibontása:

25000/db

Zuhanytál kibontása:

15000/db

Mosdókagyló leszerelése,illetve kikötése:

5000/db

Wc kagyló,és tartály bontása:

6000/db

Csempe levésése az oldalfalakról:

2000/nm

Építési törmelék bezsákolása és kihordása földszintről konténerbe, szállítás:

15000/m3

Falbontás: 10-es téglafal:

3000/m2

Tovább az aktuális árakhoz > > > >

Mosdó bontás, kádbontás

  • Egy mosdó egy kád eleganciát kölcsönöz a fürdőszobának, de eljön a lakásfelújítás ideje és a régi mosdó bontás és kádbontás elkerülhetetlené válik. Egy lakás fürdőszobájának felújítása során a régi, elhasználódott, szanitereket gyakran kell szétszerelnünk, a mosdót, fürdőkádat, wc. és a bojlert, stb. Mielőtt a kád és mosdó bontás elkezdődne, a bontáshoz szükséges eszközöket előkészítjük. Noha a vízvezeték szétszerelésének egyik eljárása sem nehéz, viszont szükség van egy plusz kézre, amikor eljön az ideje a kádbontás fizikai eltávolításához. Ha nem tervezi a cserét, akkor a fel nem használt csaptelepeket és a lefolyó csövek bontását is elvégezzük. Természetesen a vízcsövek végeit a fal mögött ledugózzuk és a szennyvízlevezető csövek végeit is.

Csempe Bontás - Azonnali Kapacitás

  • A fürdőszoba felújítása nehéz feladat, mert sokat kell dolgozni ahhoz, hogy szép és modern fürdőszobát kaphasson. Először el kell döntenie azt a kérdést, hogy hogyan távolítsa el a régi öntöttvas kádját, és hová tegye az ujjat.

Kád és zuhanytálca szaniter bontás.

  • Sok fajta szaniter létezik, ezek közül a legnehezebb bontás az öntöttvasból készült kádbontás.  Porcelán, mosdó bontás egyszerű feladat az öntöttvasból készült kádhoz képest, főleg ha roncsolásmentesen kell kibontani. Egy ember kevés a kád és mosdó bontáshoz, mert egy öntöttvas kád 100 kg-nál is nehezebb lehet, ezért legalább két embernek kell a bontásban részt venni.  Mosdó bontás, kádbontás.

Wc és bidé, mosdók bontása

  • Miután az összes szaniterbontás megtörtént, a fürdőkádat le kell választani a teljes csővezetékről, beleértve a lefolyót is. Sok lakásban, ólom és vas vízvezetékek hosszú ideje álltak, nem beszélve a szennyvízelvezetésről, amit régen öntöttvas csövekkel oldottak meg. Sok év elteltével ezek rozsdásodtak és nem lehet könnyen szétszedni őket, ezért az öntöttvas kádakat és csővezetékeket más módon kell szétszedni. A kádbontás első lépése a lefolyó leválasztása a kádról. Ha a lefolyó öntöttvasból készült, nehézségek adódhatnak. Számos módja van az öntöttvas szifonok és a vízvezeték-szerelvények kibontására.  a lényeg itt az, hogy a fürdőkád károsodása nélkül vágjuk le a lefolyót.

A fürdőszoba bontás felújítás az első lépés a modern fürdő kialakításához.

  • A régi mosdó bontás és kádbontás után a többi szaniterek kibontása is elvégezhető a fürdőszobában. Meg kell szabadulni minden zavaró tárgytól, ami lehet – wc csésze, ha a fürdőszobában van, mosógép, bojler, polcok és szekrények. Ezen kívül a lefolyó végekbe rongyot vagy papírt teszünk. Ellenkező esetben a ház gyorsan megtelik kellemetlen szaggal.

Panelfürdőszoba bontás.

  • Mosdó bontás és kádbontás leggyorsabb módja, kalapáccsal való összetörés. Az öntöttvas kád nem bírja ki a súlyos kalapáccsal végzett erős ütések sorozatát, és minden bizonnyal repedéseket fog okozni. Utána már az embernek nem lesz nehéz a kis darabot kihordani a lakásból. Ennek a módszernek az egyetlen hátránya a bontás során kibocsátott hangos zaj.  Kádbontás során speciális maszkot és védőszemüveget használunk, hogy elkerüljük a sérüléseket, amit a lepattogzott zománc darabok okozhatnak.

Bontás után A zuhanykabin cseréje

Wc. Bontás és csere

A régi wc. bontás és csere egyszerű feladat, nincs szükség arany trónra – WC-re. Az alföldi wc. meglehetősen egyszerű kerámia, fehér és megbízható magyar termék. Ha egy régi vécét újra kell cserélni, mindenki aggódik a padló miatt, a bontandó fal miatt, és hogy mennyibe kerül a wc. bontás és csere.

Zuhanytálca csere

A régi WC-k minimálisan különböznek az újaktól, minden a modelltől és a kifolyástól függ. Mielőtt elkezdjük kibontani a régi WC-t, gondoljuk át a csere szükségességét.  A megfelelő időpont kiválasztása a wc. bontáshoz, a munka költsége és magának a WC-nek a költsége. Ha a pénzügyi szempont nem olyan fontos, akkor elgondolkodhat azon, hogyan cseréltesse ki a WC-t.  Nem szabad rohanni a wc. bontással, először be kell szerezni az újat. Maga a wc. bontás, nem tart tovább egy óránál, az új beépítéséhez átlag 3-4 óra szükséges. Régi fürdőkben és wc.- ben gyakran a vízvezetéket és a szennyvízlevezető csöveket is ki kell cserélni, ebben az esetben a munka több napig eltarthat.

Lakásfelújítás elötti bontás

Kádbeépítés árak, kádcsere árlista

A csere a régi WC lebontásával kezdődik. Régen vécéket kisebb átmérőjű lefolyócsövekbe szerelték be, és a csatlakozásnál sokszor előforduló hiba volt a szivárgás.  A régi WC bontás után már túl késő lesz azon gondolkodni, hogyan csatlakoztassuk az ujjat, ezért jobb lassan és óvatosan haladni.

Wc és bidé, mosdók bontása

csempe és járólap bontás

Mielőtt az új WC-t beépítenénk a régi helyére, meggyőződünk arról, hogy a rögzítési hely megfelelő-e.  Általában a Budapesti polgári lakásokban egy gumiharang csatlakozóval gyorsan megoldható a beállítás, majd a rögzítés. Ha mégsem akkor egy darab PVC. cső beépítésével kibéleljük a régi kiállást, majd cement-homok habarccsal vagy csemperagasztóval rögzítsük. Ezt követően az wc. rögzítése már nem okoz gondot.

Lakásfelújítás elötti bontás

Vízvezeték szerelő Budapest

A WC-t a helyére helyezzük, és a padlóhoz csavarozzuk. Amikor a WC-t a padlóra csavarjuk, a felesleges szilikont nedves ujjal eltávolítjuk úgy, hogy az ujjunkat a padló és a WC között, megfelelő szögben tartva haladunk körbe óvatosan, hogy elkerüljük az esztétikai hibákat. Ezzel a wc. bontás és csere megtörtént. A WC cseréjére vonatkozó összes eljárás befejezése után megkezdődik az ellenőrzés és a leeresztés, valamint a szivárgás ellenőrzése. a vécécsere sikeres volt, 48 óra elteltével teljesen használható a WC. Bízd Ránk!

Kád csere, akril fürdőkád beépítés

Mosdó,mosogató csere

Zuhanytálca bontás

Sok régi zuhanytálcának még régebbi zuhanykabinja van, amelyek az évtizedek során kényelmetlenné váltak, és hibásak is lehetnek ezért a zuhanytálca bontás szükségessé válhat. Ha Önnek is szüksége van egy új zuhanykabinra ezen okok miatt, akkor felmerülhet a kérdés, hogy ki végzi el a zuhanytálca bontást, plusz az elszállítást. Az ártalmatlanítás ma fontos szerepet játszik. Általában egy lehetőség áll rendelkezésünkre az ilyen zuhanytálcák és kabinok ártalmatlanításához, ez pedig a megfelelő sít telepre való szállítás.

A kibontott zuhanytálcát és zuhanykabint, néhány ezer forintért a helyi sít telep átveszi. Kerüljük a hulladék legális ártalmatlanítását, mivel ez nem megengedett. Egy régi zuhanyfülke még akkor sem környezetbarát hulladék, ha jól néz ki. A legegyszerűbb talán az volna, ha az új zuhanykabin eladója átvenné a régit ártalmatlanításra, de ez a megoldás jelenleg Budapesten nem lehetséges.

A régi zuhanykabint szétszedheti, összedarabolhatja, majd háztartási hulladékként kidobhatja a kukába. Természetesen neked kell eldöntened, hogy ez a megoldás mennyire éri meg neked.  A zuhanykabin szétbontásakor veszélyes anyag darabkák keletkezhetnek, ami nem veszélytelen, ráadásul nem éppen elegáns és praktikus megoldás.  A legjobb megoldás a zuhanytálca bontásra, ha ránk bízza!

Vízszerelés és javítás

Bojler bontás

Bármely bojler zavartalan működéséhez rendszeres tisztításra és egyes alkatrészek cseréje szükséges. Ezt a szabályt nem lehet figyelmen kívül hagyni, különben még a jó minőségű bojlerek is idő előtt tönkremennek. Igen kitalálta, hívhat minket, mert mi a bojler bontás szakértői vagyunk.

Bojler bontás: mikor van itt az ideje?

A garanciális években a bojler karbantartás nélkül üzemeltethető, ha a csapvíz minősége megfelelő. 

A rossz minőségű víz legegyszerűbb és legnyilvánvalóbb jelei:
  • rozsdás árnyalat
  • homok vagy más lebegő anyag jelenléte
  • szürke vagy sárga vízkő az edényekben
  • kellemetlen szag.

Ha a vízellátás erősen szennyezett, az új bojlert egy éven belül meg kell tisztítani, máskülönben a bojler bontás elkerülhetetlené válik.
A jó minőségű vagy szűrt víz minimális vízkövet képez a tartály és a fűtőelem  falán. Két-három év elteltével azonban már ez a kis réteg is csökkenti a víz melegítési idejét és növeli az áramfogyasztást. Ebben a szakaszban jobb eltávolítani a lerakódásokat, mert a bojler először a lerakódásokat melegíti fel, és csak azután a vizet. Idővel, ahogy a plakk megvastagodik, a csövek fokozatosan túlmelegednek, és a fűtőelem meghibásodik, a bojler használhatatlanná válik és hívhat minket.

WC javítás, szerelés, csere

Vízvezeték szerelés, vízvezeték szerelő

Bojler bontás

A bojler hátulján van egy lemez lyukakkal, ugyanakkor a falban, csavaros horgok vannak rögzítve, amelyekre a bojler ezeken a lyukakon keresztül van felfüggesztve. A víztől megszabadítjuk a bojlert, leválasztjuk a vízcsövekről (egy állítható csavarkulccsal), és felemeljük, hogy könnyen eltávolítható legyen a horgokról.

Kulcsrakész kivitelezőre van szüksége, akik nem ódzkodnak a bontás nehézségeitől?

Keressen minket a  06-20-344-5065 telefonszámon, vagy írhat nekünk az oldal árajánlatkérő űrlapján is. Szaniterbontás akkor Bízd Ránk!

Kőműves árak Árajánlat kérés

Kőműves árak…

Back to Top