Padlóbontás, parkettabontás, betonbontás

Padlóbontás járólap felszedésPadlóbontás a fapadlótól a betonpadlóig, és ami a kettő között van. Padlóbontás, hogy új padlóját le tudja rakni.
Hívj! 06-20-344-5065


Padlóbontás szükséges, ha a régi padló cserére szorul. Mi segítünk a padló bontásban, a parkettabontástól a betonbontásig mindenben. Sok Budapesti megrendelőnknek segítettünk felbontani elhasználódott, régi padlóit.

Padlóbontás betonfeltörés

Ezek között volt csaphornyos parkettabontás, laminált parkettabontás, járólap bontás, betonbontás és egyéb bontási munkák.  A parkettabontás a részleges felújítás és a teljes lakásátalakítás első fázisa, ezért ezt a bontási feladatott számtalanszor végeztünk el nagy sikerrel és megelégedéssel ügyfeleinknek.
Előre nem lehet megmondani, hogy mivel fog találkozik az ember a padlóbontás során. Nem minden lakástulajdonos tudja, mi van a padló alatt.

Padlóbontás Régi parketta felszedése
Padlóbontás falbontás

Mi sem tudjuk előre megmondani, de tudjuk mi várható ezért gyorsan tudunk dönteni az akadályokról és a váratlan kihívásokról. Nagy tapasztalattal rendelkezünk számos bontási területen, padlók bontása, csaphornyos parkettabontás, aljzat betonbontás, válaszfal falbontás, valamint a nyílászárók bontása és cseréje, stb.
Szaktudásunknak, eszközeinknek és munkamódszereinknek köszönhetően biztosítjuk, hogy a padlóbontás során kiemelt figyelmet fordítsunk a biztonságra és a munkakörnyezetre.  Naponta végzünk bontást, Budapesten és környékén. Hívjon minket a  06-20-344-5065  telefonszámon, vagy töltse ki árajánlatkérő űrlapunkat ezen az oldalon. Minden kérdésre válaszolunk és a lehető leghamarabb elkezdhetjük a bontást ami lehet:  padlóbontás, parkettabontás, betonbontás, vagy bármilyen belső vagy külső bontás.

Bontás árak

Amennyiben a régi padló helyreállítása vagy cseréje nem lehetséges, megrendelheti padlóbontás szolgáltatásunkat. Padlóbontás áraink a bontás során nem változnak! Csapatunk nemcsak bontanak, hanem elszállítják a keletkezet sittet is. Bontás árak

Padlóbontás betonbontás

Padló Bontás csempe bontás

Padló bontás Budapest

Padlóbontás

 • A fapadló megbízható burkolat és jól illeszkedik a lakásba. Hosszú ideig megőrzi jó tulajdonságait, de a nedvesség ezt befolyásolja. Melegben nagy páratartalom mellett a lapok megduzzadnak, télen pedig kiszáradnak. Ezért a padlólapok között egyre nagyobb rések keletkeznek és bizonyos idő után rothadni kezd, és elveszítheti pozitív tulajdonságait. A bútorok súlya alatt karcolások, lyukak jelennek meg a fapadló felületen és végül eljön az idő, amikor a padlóbontás a megoldás a padló teljes cseréje.
 • A hézagos padló aprólékos javítást igényel, hogy megakadályozzák a fapadló további kinyílását. Ez azonban átmeneti intézkedésnek tekinthető, mert a végleges megoldás a padlóbontás majd az új padló lerakása.
 • A teljeskörű olcsó lakásfelújítás része a padló bontás, a régi fapadló teljes felbontása. Ehhez először a csaphornyos parkettát szedjük fel majd a deszkázatott és végül a párnafákat.  A padlóbontás után a bontott anyagokat elszállítjuk. Nem ajánlott új padlóburkolatot rakni a régire, mivel az alapnak jó minőségűnek kell lennie, különben nagyon hamar javításra szorul.
 • Padlóbontás gyors lebonyolítása megbízható szakemberekkel. Eltávolítunk minden padlóburkolatot: lakásban, házban, nyaralóban, irodában vagy bárhonnan Budapesten és környékén, a legalacsonyabb áron.  

Padlóbontás ablak csere

Padlóbontás betonbontás

Padló Bontás aljzat bontás

Bontás, hol kezdjem?

Csempe Járólap Bontás

Egy lakás vagy egy családi ház felújítása különféle bontási munkákkal kezdődik. Le kell tépni a régi tapétát, ki kell cserélni az ablakokat és ajtókat újakra, és ami a legfontosabb, ki kell cserélni a padlóburkolatokat és a falburkolatokat. A fürdőszoba szétbontása elkerülhetetlen, ha a vízcső elrepedt. A bontási folyamat nagyon fáradságos és nehéz, de ha nagyon akarod, akkor ezt magad is megtetted.

Csempe és járó lap bontás zsákolás és elszállítás

Padlóbontás könnyen, amit saját maga is elvégezhet. Ha viszont nem rendelkezik a szükséges bontási ismeretekkel, akkor ne kezdjen el bontani. Ebben az esetben építőipari cégektől kell segítséget kérnie. Mindenféle újság és az internet tele van építési és bontási szolgáltatások ajánlataival. A bontást kezd, velünk Bízd Ránk!

Csempe és padlóbontás

Fapadló és laminált padló bontása

A tapasztalatok azt mutatják, hogy a fapadlókat és a csaphornyos parkettát sok esetben párnafákra fektetet deszkázathoz rögzítették. A padlólapok deszkázathoz való rögzítése általában szögekkel történt. Fa padlóbontás a szegélylécek eltávolításával kezdődik. Ezt követően a fapadló szétszerelése a deszkák eltávolításával folytatódik, természetesen a padlóbontás mindig a bejárati ajtótól kezdjük. A csaphornyos parketta és a  laminált padlók bontása történhet roncsolás mentesen is. Gondos bontás után újra felhasználhatóak, mivel nagyon értékes anyag. A fapadló eltávolításakor, nagy mennyiségű szemét képződik, ezért a munka megkezdése előtt célszerű zsákokat előkészíteni annak összegyűjtésére és elszállítására. Fapadló és laminált padló bontása Budapesten Bízd Ránk!

Egy szakember számára nem lesz nehéz a padlóbontás, de azoknak, akik először találkoznak ilyen típusú munkával nehéz és veszélyes feladat lehet. Ismerniük kell néhány szabályt, ami nélkülözhetetlen a padlóbontás során.

Padlóbontás beton fal vésés bontás

Járólap, csempepadló bontása

Csempe és járólap padló eltávolításához elektromos szerszámokat használunk például bontókalapácsot. Ez az eszköz sokat fog segíteni a padlóbontás során, mert a csempék és a járólapok alaphoz való rögzítése erős ragasztóval vagy cementhabarccsal történik, ami nagyon tartós. A járólapok a betonpadlóról történő eltávolításakor nagy mennyiségű por és törmelék képződik, ezért előzetesen gondoskodni kell a lakás megbízható porvédelméről. Régi metlaki burkolat csákánnyal történő szétbontása egészen egyszerű lehet, ha speciálisan erre a célra kialakított feszítővasat használunk. Az ilyen típusú padlók bontása elvileg kézzel is elvégezhető egy közönséges kalapáccsal és vésővel, de ez több időt és erőfeszítést igényel.

Beton padlóbontás

Teljes lakásfelújításkor egy tapasztalt cég, aki ezt a munkát vállalja, nem csak a felületet, azaz magát a padlóburkolatot távolítja el, hanem az alatta lévő beton alapot is. A beton padlóbontás olyan esetekben szükséges, amikor nedvesség vagy túlzott terhelés hatására teljesen összetöredezet, vagy amikor egy gomba megtelepedett. Idővel a betonaljzat nem képes ellátni funkcióit, a beton megreped, összeomlik és repedések borítják. A betonbontáshoz feltétlenül szüksége van egy eszközre, például egy kalapácsra melyek erős ütéseket adhatunk le a beton felületére. Meg kell jegyezni, hogy a födémeken lévő betonpadlók bontását nagyon óvatosan kell elvégezni, hogy elkerüljük a véletlenszerű károsodást. 

Régi padló bontása

Ezért jobb, ha az ilyen padlóbontási munkákat csak olyan szakemberekre bízza, akik tökéletesen ismerik ennek a folyamatnak a bonyolultságát és árnyalatait.  Beton padlóbontás Budapesten és környékén Bízd Ránk!

Régi parketta felszedése

Linóleum és szőnyeg bontása

Linóleum és a szőnyeg eltávolítása valószínűleg a legegyszerűbb, ha nincs leragasztva. A ragasztott linóleum és szőnyeg felszedéséhez több idő szükséges, mint a beton padlóbontáshoz. Linóleum és szőnyeg bontása előtt elő kell készítenie az olyan eszközöket, mint a hőlégfuvó, fogók és tapétavágók. A szőnyegpadló vagy linóleum padló bontása a lábazat eltávolításával kezdődik a helyiség teljes kerületén. Magát a burkolatot fokozatosan eltávolítjuk az alapról, a saroktól kezdve, és tekercsbe tekerjük, amit rögtön zsákokba rakunk.

Padlóbontás csempe bontás

Fa padlóbontás okai
 • A parketta aljzatának fa párnafái, a durva kohósalak rétegben elkorhadnak, kiszáradnak és a hosszú távú használat során elkorhadnak.  A természetes faanyagok fő ellenségei a magas páratartalom, a rovarok és a kis rágcsálók.

Fal bontás árak. Csempe és járólap lebontása.

 • A magas páratartalom miatt a fa penészesedik, gombásodik. A penészesedés során a helyiségben kedvezőtlen mikroklíma jön létre, melynek negatív hatása az allergiás reakció, ami káros, különösen a gyermekekre.

Padlóbontás csempe fal bontás

 • A penészes parketták nem néznek ki esztétikusan. A kék foltok elrontják a természetes famintázat szépségét. Nehéz elrejteni őket. A felújítások csak ideiglenesen segítenek, hosszútávon nem. Megoldás a padlóbontás.

Bontás-sittszállítás Budapesten.

 • A kártevők tönkreteszik a faburkolat állagát, az egerek lyukakat rágnak rajta. Ez veszélyessé teszi a padlón való járást. Hideg levegő jut be a sérült burkolatok alá, ezért könnyen kihűlnek. A kellemes belső hőmérséklet fenntartása télen problémássá válhat.

Padlóbontás járólap bontás

A fapadló cseréjének fő okai mellett további okok is vannak:
 • a parketta felületének súlyos károsodása az intenzív használat miatt
 • hibák a burkolat építési szakaszában, nem megfelelő aljzatkészítés, rossz szintezés, igénytelen rögzítés.
 • A padló beépítéséhez gyenge minőségű anyagot használtak, amely néhány hónap elteltével deformálódott.

Padlóbontás parketta felszedés laminált

Ezek a fa padlóbontás okai, melynek előnye az új burkolatra való csere lehetősége.

Sokoldalú bontó csapatra van szüksége Budapesten és környékén?

Padlóbontás a feladat vagy falat kell bontani, nyílást kell készítenie egy új ajtónak, le kell, bontani a régi csempéket vagy fel kell bontani a járólapot és a betont, akkor nyugodtan forduljon hozzánk! 
Hívj!  06-20-344-5065
Kőműves árak Árajánlat kérés

Kőműves árak…

Back to Top