Szoba felújítás, Hálószoba felújítás, Hívj! 06-20-344-5065

Szoba felújításSzép szoba az álma? A szoba felújítás, hálószoba felújítás fő célja a jó alvás és pihenés biztosítása.
Hívj!  06-20-344-5065  Hálószoba felújítás!

Árajánlatkérés

Szoba felújítás

 hálószoba felújítás lakásfelújítás

Megérdemel egy szobát, amely elősegíti a jó éjszakai pihenést!
A szoba felújítás sok szempontból nyerő dolog. Ellentétben a konyhával vagy a fürdővel, a hálószoba felújítás nem igényel bonyolult munkákat.  Nem kell vízvezetéket szerelni, sem nagyméretű elszívó készüléket vásárolnia és telepítenie. A hálószoba felújítás, inkább a falak festését, tapétázását a padlóburkolatok kicserélését és a világítás modernizálását tartalmazza. Természetesen a nyílászárók felújítása vagy cseréje is része lehet a szoba felújításnak.

Régi ház felújítás. Kőműves árak Árajánlat kérés

Szoba felújítás

A hálószoba egy különleges hely a lakásban és házban, ahol a funkcionalitás szorosan kapcsolódik az esztétikához és a közérzethez. A szoba felújítás és a hálószoba dekorációja nemcsak az Ön igényeinek és ízlésének kell, hogy megfeleljen, hanem nyugodt hangulatról, kényelmes alvás és pihenés feltételeinek is meg kell felelnie a szoba felújításnak. Ezért, ha felújítja szobáját, alaposan meg kell terveznie, hogy megfeleljen a hálószobai funkciójának.

A lakásfelújítás kivitelezése minden helyiségben azonos. A hálószoba felújításnál azonban figyelembe kell venni néhány jellemzőt:

 • A legjobb, ha szoba felújításhoz természetes anyagokat használunk, amelyek nem zavarják a levegő áramlását a helyiségben, és nem okoznak allergiát. Például: mész, homok, papír, furnér vagy fa.
 • Az egészség megőrzésének érdekében tiszta levegőre van szükség. Ezért annyi bútort kell használni amennyi szükséges, de ne, haladja meg a bútorfelület az alapterület 50%-át, valamint a padlón lévő porgyűjtő szőnyegek minél kevesebb felületet fedjenek le.
 • A szoba felújítás lehetőséget ad a falfelületek világos színűre való átfestésére. A világos lágy színek nem vonják el a figyelmet, és gyors ellazulásra ösztönöznek. A sokszínű, fényes felületeket és a sok tükröt kerülni kell.
 • A nagy központi csillárok idegesítőek lehetnek. A fali lámpák és a mini spotlámpák viszont segítenek a hangulatos légkör megteremtésében. Lágy, szórt fény felülről vagy oldalról, kellemes érzést sugároz.
 • Az ágytakaró fő eleme a szobának, legyen puha és elegáns, mint például bársony, kordbársony, plüss. A hálószoba textiléinek olyan hátteret kell képezniük, amely nem árnyékolja be a kiegészítőket.

Hálószoba felújítása

Egy hálószoba felújítás

Hálószoba felújítás festés

Mennyibe kerül egy szoba felújítása?

Hálószoba felújítás

 •  Annak érdekében, hogy a hálószoba felújítás tökéletes legyen, nagy figyelmet kell fordítania a falakra és a mennyezetre. Ami a mennyezetet illeti, megváltoztathatja a megjelenését gipszkartonnal. Szinte minden felületi egyenetlenséget kijavíthatunk a gipszkartonnal, másodszor pedig lehetővé válik a kommunikációs kábelek elrejtése. A gipszkarton előnyei kiemelkedőek ezért a hálószoba felújítás fontos részévé vált.
 • A hálószoba szép padlója nem lehet hideg tónusú. Fontos szempont, elvárt követelmény a szoba padló ideális hőmérséklete is. A „meleg padló” rendszer segítségével teljes mértékben megtapasztalhatja a jól szigetelt padlóburkolat előnyeit. Ha nincs pénzügyi kapacitás a telepítéshez, akkor a laminált padló a megoldás, amelyet könnyű lerakni még a nem túlgyakorlott emberek számára is.
 • Továbbá a szoba felújítás szakaszban a fűtőelemek cseréje, a klíma felszerelése, a vezetékek beépítése vagy átépítése, valamint az új dupla üvegezésű ablakok beépítése történik. Ezen kívül emlékezni kell arra, hogy a lakásnak kiváló minőségű hangszigetelésre van szüksége. Ezt a feladatot csak a műanyag ablakok tudják megoldani. Van egy szempont, amit szem előtt kell tartani: ha allergiások élnek a házban, akkor a műanyag ablakokat helyett fa ablakokat építsünk be. Hasonló követelmény vonatkozik az ajtókra is.
 • A hálószoba felújítása nem egyszerű feladat, és alapos előkészítést igényel. A felújítási terv elkészítésekor figyelembe kell venni, annak a helyiségnek az építészeti jellemzőit, ahol a felújítást tervezik. A bútorokat, ablakokat és ajtókat a belső tér preferált stílusának figyelembevételével válasza ki. A terv jóváhagyása után megkezdődhet a helyiség átalakítása. A lényeg az, hogy a szoba felújítás eredményes legyen.

Tetőtéri háló-fürdő-gyerekszoba felújítása

Hálószoba felújítás és berendezés

Lépésről lépésre: a hálószoba felújítás

Hálószoba-felújítás saját kezűleg.

A hálószoba a fő helyiségek egyike


Ezért fontos a hálószoba felújítás. Fontos szempont az olcsóság, hogy pihenőhelyünk kevesebb költséggel kaphasson új külsőt. Bár nehéz elhinni, hogy kevés pénzből fel lehet újítani egy hálószobát, de sok lehetőségünk van a szoba felújítás során. Nem kell új bútort vásárolni, és kidobni, a régit, mert kis változtatásokkal újjá varázsolhassuk a szobánkat. Ahogy a közmondás tartja, az apró részletek mindent megváltoztatnak.

Az egyik ilyen változtatás a falak festése. Egy kis szoba helyiségben mindig világos színeket kell alkalmazni, hogy a helyiség ne váljon rideggé. Ha nagy hálószobája van, választhat semleges tónusokat az egyensúly és a nyugalom megteremtése érdekében. Természetesen a fiatalok, akik szeretik a modern dolgokat, a főfalat feshetsük intenzívebben, a többit pedig könnyedebben. Vegye figyelembe, hogy a fő fal az ágy fejtámlája, amelyet figyelembe kell venni a hálószoba felújítása során.

A fejtámlánál hozzáadhatjuk a nekünk leginkább tetsző dekorációs stílust. Lefesthetjük vagy falmatricával díszíthetjük, vagy beboríthatjuk díszített díszszövettel. Ha mégtöbbett szeretnénk a szoba felújítás során, hozzáadhatunk, vinil díszítést, fadíszítést vagy néhány falpanel táblát, ami melegséget áraszt. Ezen a területen minden dekorációs stílus tökéletes lesz. Csak annyit kell tennie, hogy kiválasztja az Önnek legmegfelelőbb lehetőséget.

Hálószoba lakásfelújítás után

Komplett Lakásfelújítás szoba felújítás

Szoba felújítás ötletek

Hálószoba felújítása költséghatékonyan

Hálószoba felújítás a javítás szakaszai

Ha a hálószoba teljes felújítására van szükség, akkor el kell távolítani a bútorokat, csillárokat, kapcsolókat, konnektorokat, lábazatokat, küszöböket, le kell kaparni a tapétát és a régi festéket, illetve fel kell bontani a régi padlót. Ami megmarad, azt le kell takarni védőfóliával. Hálószoba felújítás a javítás szakaszai.

A hálószoba felújítása, akárcsak a lakás többi helyisége, magában foglalhatja a villanyvezetékek cseréjét – bekötését, az ajtók és ablakok felújítását vagy cseréjét, a mennyezet, a falak és a padló javítását.

 • Villanyszerelés

Szoba felújítás glettelés festésA villanyszerelés során emlékezni kell arra, hogy a hálószobában fel kell szerelni néhány világítótestet. Az ágy közelében lévő lámpák kapcsolóit karnyújtásnyira kell elhelyezni, és több üzemmódot kell biztosítani a felső világításhoz. Mivel a hőmérséklet nagyon fontos ebben a helyiségben, fel kell szerelni a fűtőelem kimenetét és a légkondicionáló kimenetét, még akkor is, ha éppen nem telepíti azokat.

 • Mennyezet 
A hálószoba mennyezet felújítása - átalakítása, gipszkarton beépítéssel javítható, modernizálható. A legnépszerűbb a gipszkarton használata, mivel ezzel gyorsan és olcsón elfedheti a lakásainkra jellemző felületi egyenetlenségeket, elrejtheti a vezetékeket. Ezen kívül több mintázatott és többszintű struktúra is készíthető vele. A gipszkartonozás nehéz munkafolyamat, és nagy tapasztalatot igényel. A feszített gipszkarton mennyezetek számos dekoratív és működési előnnyel rendelkeznek, de a telepítésükhöz szakember szükséges.

Festés, mázolás remek áron

 • Oldalfalak
A faljavításnak tartalmaznia kell a felületkiegyenlítést (vakolat vagy gipszkarton szerkezetek beépítése) és a befejező munkákat. A papírtapéták tökéletesek a hálószoba díszítésére, mert környezetbarát, olcsók, és még a kezdők is felrakhatják őket. Jobb, ha világos színekben, a mennyezet színével összhangban, sima vagy kis mintázatú tapétát választunk. Dekoratív falpaneleket is használhatunk a hálószoba díszítésére, felújításához. A falpanelek egyre népszerűbbek a hálószobákban, ami segít létrehozni egy igazán egyedi és eredeti kialakítást.

 • Padló

A padló anyagának kiválasztásakor ne feledje, hogy a hálószobában, a lakás többi részével ellentétben, az emberek gyakran mezítláb járnak. Természetes és kellemes tapintású anyagok, például fa, parketta vagy parafa használatával elkerülheti a poros szőnyegek vásárlását. A könnyen tisztítható laminált, linóleum vagy önterülő padló is megfelelő ebben a helyiségben.

Lakások, házak felújítása Budapesten Szoba felújítás

Szoba felújítás lépései

Szoba felújítás

Az ideális hálószoba

Olyan, amely harmonikusan ötvözi a praktikumot az esztétikával. A jó pihenés, az egészséges alvás garantált egy ilyen szobában. Hozzon létre egy szobát maximális kényelemmel, a mi segítségünkkel!
Hívj!  06-20-344-5065  

Teljes körű szoba felújítás festés

Fal glettelése, javítása.

Lakásfelújítás árak 2022-ben

Teljes körű szobafestés

Kőműves árak…

Back to Top