Teljes lakásfelújítás, részleges lakásfelújítás

Teljes lakásfelújítás

A lakásfelújítás időnként szükséges. A kérdés az, hogy teljes lakásfelújítás vagy részleges lakásfelújítás a feladat.
Hívj! 06-20-344-5065
Árajánlatkérés
Lakásfelújítás árak…

Teljes lakásfelújítás Budapesten és Pest megyében

A teljes lakásfelújítás azt jelenti, hogy saját kis világot alakítunk ki.

A teljeskörű lakásfelújítás költsége a mennyiségüktől függ. Szakembereink mindenféle munkát elvégeznek: villanyszerelés, vízvezeték szerelés, festés, burkolás, kőműves munkák, bontás stb. Budapest és környékén a teljes lakás felújítás megvalósításához, tapasztalt szakembereket alkalmazunk.

A költségeket előre kalkulálhatja a weboldalon található árlista segítségével.

Lakásfelújítás A-tól Z-ig Budapesten és környékén.

Lakásfelújítás gyorsan Budapesten

Teljes lakásfelújítás

 • A teljeskörű lakásfelújítás egyedi tervezési projekt alapján, a legújabb építési technológiák felhasználásával történik. Néha elég egy tisztasági festés, más esetekben komplex újjáépítésre, modernizálásra van szükség. A teljes lakásfelújítás menete folyamatos lesz, mert a lakás átalakításokban szerzet tapasztalatainkat felhasználva, segítünk beszerezni a szükséges építési anyagokat gyorsan és a legjobb áron.
 • A részleges lakásfe lújítás egyszerű, olyan lakásoknál, amelyek csak tisztasági festésre szorulnak és a belső berendezés cserére. Ez elegendő a belső tér frissítéséhez és a stílus teljes megváltoztatásához. De ha a lakásmodernizálás érinti az elektromos vezetékek, vízvezetékek, ablakok vagy ajtók cseréjét, akkor teljes lakás felújítás a megoldás, ami szervezést igényel. Utána olyan lesz a lakás, mint az új!
 • A teljes lakásfelújítás, jelentős anyagi beruházást igényelnek. Ezeknél az otthonoknál a lakásfelújítás megtervezése szükséges. Fontos, hogy a munka minden szakaszát átgondolva és helyesen szervezzük meg. Ellenkező esetben a megújítás nagyon sokáig eltarthat. A legcélravezetőbb megoldás az, ha az összes helyreállítási munkát egy lakásfelújító csapatra bízza. Képzet és tapasztalt munkatársaink a javítási és építési munkák minden területén helytálnak. A teljeskörű lakásfelújítás nekünk már rutin feladat, hiszen több mint 20 éve tevékenykedünk Budapesten.
 • Minél nagyobb a teljes lakásfelújítás, annál több lehetőség nyílik a korszerűsítésre. A felújítás lehetővé teszi az aljzatok és falfelületek frissítését. Ablakok és ajtók cseréje, elektromos kábelek felújítása és a vízcsövek cseréjét. A teljes lakás felújítás egy átfogó faladat, egyedi tervezési projekttel és a legmodernebb anyagokkal. A munkafolyamatot úgy optimalizáljuk, hogy csökkentsük a helyreállítás, átalakítás költségeit és idejét. Érdekes tervezési megoldásokat kínálunk minden  teljeskörű lakásfelújításhoz és természetesen az elvégzett munkáinkra garanciát vállalunk.
 • A családi házak teljes felújítása sokkal nehezebb, mint a külső udvari munka. A teljes lakás felújítás összetettebb műszaki munkákat foglal magában. Ami lehetővé teszi, hogy ne csak egy adott szobát, hanem az egész házat átalakítsuk, modernizáljuk.  
 • A teljeskörű lakásfelújítás lehetővé teszi az összes hiányosság kiküszöbölését és a belső tér teljes helyreállítását. Ha egy teljes lakás felújítás a terve és szeretné elvégeztetni, fontos, hogy forduljon megbízható kőművesekhez.  A tatarozás minden szakaszában gondosságra és professzionalizmusra van szükség.

Teljes lakás felújítást á-z ig elérhető áron.

Átalakítjuk lakását - Teljes lakásfelújítás

Teljes lakás felújítás könnyedén.

Lakásfelújítás teljes kivitelezése

Teljes lakásfelújítás teljeskörű kivitelezése

Kulcsrakész lakásfelújítás

Lakásfelújító csapatunk a kulcsrakész lakásfelújítás mesterei, a projekt kivitelezéstől az anyagok beszerzéséig. Teljes lakásfelújítást Budapesten és környékén vállalunk. A lakásfelújítás megkezdése előtt, minden részletben megállapodunk Önnel, árajánlatot készítünk és gyorsan elvégezzük a korszerűsítést.

A kulcsrakész lakásfelújítás a munkák széles skáláját foglalja magában:

 1. A helyiségek átalakítása, bontási munkák.
 2. Hideg – meleg burkolatok cseréjét.
 3. Villanyszerelés, elektromos vezetékek cseréje.
 4. Gipszkartonozás, fali és mennyezeti dekorációk készítése.
 5. Nyílászárók – ablakok és ajtók cseréje.
 6. Légkondicionáló kiépítése telepítése.
 7. Fűtéskorszerűsítés.
 8. Víz és gázszerelés.
 9. Kőműves munka és még sok más.

A teljes lakásfelújítás költsége a helyiségek nagyságától, a munka mennyiségétől és egyéb paraméterektől függ. A kulcsrakész lakásfelújítás sokkal jövedelmezőbbek, mint a részleges munkák, viszont a pozitív hozáálás lehetővé teszi a költségek és feltételek optimalizálását.

A teljes lakás felújítás költségeit, saját maga is kiszámíthatja az árlistánk segítségével, amit letölthet.

2021 árak

Ablak kibontás:

6000/db

Régi járólap és az alatta lévő beton feltörése:

4000/m2

Építési törmelék bezsákolása és kihordása földszintről konténerbe, szállítás:

15000/m3

Nyílászárók beépítése: ablak,ajtó beállítása, rögzítése,spaletta élek kiképzése. (Az ár tartalmazza: purhab,vakoló  anyagot)

30000/m2

Tovább az aktuális árakhoz > > > >

Figyelembe vesszük a különböző lakások elrendezésének sajátosságait. A kulcsrakész újjáépítés lehetőséget ad az energiafogyasztás csökkentésére, ami által pénz takarít meg. Nem kell ellenőriznie a felújítás minden szakaszát. Egyszerűen elmondja kívánságait, és tapasztalt kőműveseink elvégzik a munkát gyorsan és precízen 1 év garanciával.

Teljes Körű Kivitelezés

Ha teljes lakásfelújítás akkor Bízd Ránk!

Részleges lakásfelújítás, átépítés - Budapest

Teljes lakásfelújítás árajánlat

A teljes lakás felújítás árajánlat olyan dokumentum, amelyet a felújítási munkák megkezdése előtt el kell készíteni, mivel ez alapján meghatározható a teljes projekt végső költsége. Az árajánlat költségvetés fontos mind a vállalkozó, mind a megrendelő számára. E dokumentáció segítségével a vállalkozó részletes információkat kap a szükséges munkák elvégzéséről és azok árairól. Ami a megrendelőt illeti, az árajánlat nemcsak a végső költséget tartalmazza, hanem az egyes ütemek anyag és munkadíj költségét is. 

Teljes és részleges lakásfelújítás

Részleges lakásfelújítás

A legfontosabb elvárás egy modern stúdiólakásban a funkcionalitás, ésszerűség és a vonzó design kombinációja. A részleges lakás felújítás szükséges a korlátozott hely szakszerű felújításához, modernizálásához. Nálunk nincs nagymunka, sem kismunka, egy garzonlakás felújítását is a legmodernebb szabványok szerint végezzük el. A Budapesti trendekre koncentrálunk, magas minőséget és megfizethető árakat garantálunk

A részleges lakásfelújítás alapvető követelményei:
 • A tér szakaszos felújítása
 • Lehetőség szerint a belső tér legjobb kialakítása.
 • Valós tervezési megoldások megvalósítása
 • A kis lakások részleges felújítása nehezebb feladat, mint egy nagyobb kényelmes lakás átalakítása. De a szokásos elrendezés és a korlátozott terület gyakran nem teszi lehetővé minden ötlet megvalósítását. Segítünk ötleteinek megvalósításában, még egy kis stúdiólakás esetén is. Egyedi kivitelezési projektet fogunk kidolgozni, és mesterembereink a teljes lakásfelújítást elvégzik.

Lakásfelújítás Budapesten - Teljes kivitelezés

 • Bármilyen részleges lakásfelújítás a feladat nekünk nem probléma. Ha ki szeretné számítani a felújítás előzetes költségét, használja a weboldalon található árlistánkat.

Lakásfelújítás, ahogy Ön szeretné!

 • Segítünk a szükséges burkolatok és festékek kiválasztásában és beszerzésében. Amelyeknek formája és színei könnyedséget és fényűző gazdagságot kölcsönözhet a lakásnak. Ügyfeleink nem csak kedvező árakat és minőség kapnak a teljes lakásfelújításra, hanem sok fáradtságtól is megkímélhetik magukat, ha bíznak szakértelmünkben. Az árajánlat elkészítése és a szerződéskötés után már készülődhetnek a lakásavató bulira. Mi majd gondoskodunk mindenről.

családi házak teljes körű és részleges felújítását vállaljuk

Teljes lakásfelújítás, idő

Azokról a feltételekről, amelyek befolyásolják a teljes lakásfelújításhoz szükséges időt a helyszínen történő felmérés alapján határozható meg. Egyértelmű hogy a teljeskörű lakásfelújítás több időt igényel, mint egy részleges lakásfelújítás. A teljes lakásfelújítás időszükséglete a munka összetettségétől, nagyságától és a helytől függ. Ezek figyelembevételével kiszámíthatjuk, pontosan hogy mennyi idő szükséges a teljes lakásfelújításhoz.

Budapesti polgári lakások átlagosan 60nm – er alapterületűek. Figyelembe véve az állapotukat, körülbelül nyolc hetet vesz igénybe a felújításuk. De sok esetben elérheti 3-4 hónapot is, ha teljes lakásfelújítás a feladat.

 részleges vagy teljes körű felújítás

Teljes lakásfelújítás, okai

A Budapesti lakosok sokféle okot találnak arra, hogy valahogyan megváltoztassák életterüket, hogy nagyobb kényelemben éljenek. Kezdődik a teljes lakásfelújítás, amely nehézkesen indul, de a végére minden megszépül.

A családi házak és a Budapesti polgári lakások teljes felújítása összetett folyamat, amelynek célja a belső és külső jellemzők megváltoztatása, korszerűsítése, helyreállítása. Ezeket figyelembe véve az esztétikai, funkcionális, technológiai összetevők a főbb okai a teljes lakásfelújításnak.

Ezen kívül még rengeteg ok készteti az embert arra, hogy a teljes lakás felújítás mellett döntsön. Ezek több csoportra oszthatóak:

 1. Technikai körülmények. Objektív tényezők csoportja, amelyek sürgős felújítást vagy átépítést igényelnek az épület egyes elemeinek vagy a szerkezet egészének funkcionalitásvesztése miatt.
 2. Esztétikai körülmények. Ez egy olyan tényezőcsoport, amely a lakástulajdonos vágyait elégíti ki avval a céllal, hogy megváltoztassa a szokásos teret.
 3. Az ingatlan értékének növelése a fő cél, hogy magasabb áron tudja eladni lakástulajdonos.

Miért van szükség egyáltalán teljes lakásfelújításra? Ez egy lehetőség a belsőtér megváltoztatására, a régi burkolat cseréjére, az összes bevonathiba kijavítására, egyedi belső tér kialakítása és más színösszeállítás létrehozása, stílusos dekoráció megvalósítása.

Teljeskörű lakásfelújítás

 felújítás típusa, részleges vagy teljes

Teljes körű és részleges lakásfelújítás, generál kivitelezés.

korrekt, teljes körű panel lakasfelujitas, panel felújítás

Barátságosak vagyunk ügyfeleinkkel, mindegy hogy teljes lakásfelújítás vagy részleges lakásfelújítás a feladat, mi mindent a legmagasabb minőségben végzünk el!
Hívj! 06-20-344-5065

Kőműves árak Árajánlat kérés

Kőműves árak

Back to Top