Lakásfelújítás

Akár házról, akár lakásról beszélünk, idővel az otthon állapota megromlik, ezért rendszeres lakásfelújítás szükséges. Hogy lakása minden igénynek megfeleljen, mind műszaki, mind vizuális szempontból
Hívja a +36 20 344 5065

Árajánlatkérés

Lakás felújítási munkálatok

Elkezdené felújítani otthonát

A lakásfelújítás sok munkát foglal magában

konyhafelújítás, szobafelújítás

Az otthon átalakításához, javításához vagy felújításához, költséges kőműves munkák elvégzése szükséges a lakásfelújítás megvalósításához. A lakásfelújítás elhalasztása soha nem megoldás, mert előfordulhat, hogy magasabb költségekhez vezet a rendszertelen karbantartás.

Otthonának felújítása

Fürdő felújítása

lakásfelújítás szórakoztató és kreatív folyamat

a legnagyobb felújítási munka

Lakásfelújítás árak

Mindenki szeretne spórolni, de nem lehet minden hol, főként a saját otthonunk felújításán. Nemcsak a rosszminőségű anyagok okoznak kárt, de az olcsó, szakszerűtlen munka is több kárt okoz, mint hasznot. Fix lakásfelújítás árak nélkül sem lehet problémamentesen dolgozni.

Kérjen árajánlatot tőlünk és mi kiszámítjuk előre az építőanyagok költségét, és a munkadíjakat. Fix teljes lakásfelújítás árak alapján készült árajánlatunk, olyan költségvetés, amely a lehető legreálisabb. De ne felejtsen el hozzáadni az árajánlatban szereplő végösszeghez 20% -ot az előre nem látható kiadások miatt!

Ha van némi spórolt pénze, akkor könnyebb lesz megoldania a válsághelyzeteket. Ezenkívül, szerencséje van, mert ha minket bíz meg a lakásfelújítás a-tól z-ig kivitelezésével, akkor semmilyen probléma nem adódhat, amit ne tudnánk megoldani. A tartalék pénz segít abban is, hogy drágább készülékeket vagy berendezéseket vegyen, ami növelni fogja ingatlanja értékét.

Ahogyan említettem Ön egy szerencsés ember és már megtalálta a legalacsonyabb árat kínáló lakásfelújítót. Igen szerencsés, mert ezt olvassa: ellenőrizze őket! Ne a nevük vagy a szemük színe miatt és ne a legkisebb ajánlatot legyen a döntése alapja. Kérjen ajánlatokat több cégtől és egy – két referencia munkát is érdemes megnéznie mielőtt döntene.

A lakásfelújítás nagy kihívást jelent, de a végeredmény mindent kárpótol. Ha reális elvárásai vannak, tervet készít akkor nagyon könnyű lesz elvégezni a projektet. Elkerülheti a lakásfelújítással kapcsolatos hibákat, és ennek következtében pénzt takaríthat meg. Minőségi lakásfelújítás árak amik nem változnak a kivitelezés során.

Betonozás: felület előkészítése- szintezés,  fóliaterítés, diletálás a falszéleknél, betonozás műa. háló beépítéssel, betonfelület lehúzása aluléccel síkba. (Az ár tartalmazza: fólia,diletáló szalag, műa.hálót, betont 2021 ár) Beton vastagság:5cm

5000/m2

Vakolás: felület portalanítása- kellősítése. alapvakolat felhordása,simító réteg felhordása, simítás (Az ár az anyagkeverést, is tartalmazza 2021ár) Vakolatvastagság:1,5cm

3000/m2

Burkolás: Járólap burkolás: burkoló lapok normál méretű (30×30,40×40) lerakása csemperagasztóba, fugázás hálóba rakva. (Az ár tartalmazza: ragasztó,fugakereszt, fugázóanyag 2021 ár)

12000/m2

Falazás: Válaszfal 10-es Ytong (Az ár az anyagkeverést és a falazó ragasztót is tartalmazza. 2021 ár)

3500/m2

Tovább az aktuális árakhoz > > > >

A lakásfelújításhoz használt anyagok

Teljes lakásfelújítás

részleges lakásfelújítás

Teljes felújítás

Lakásfelújítás 60% -ot spórolhat

Sok ház rezsi költsége igen magas, mert nincs szigetelve a legújabb szabványok szerint. Emiatt magasabb költségeket kell fizetni a téli hőért és a nyári hűvösségért. a ma kapható homlokzati szigetelőrendszerek alkalmazása a lakásfelújítás során növeli házunk értékét, hiszen otthonunk energiatakarékosa válik és akár 60% -ot is megspórolhatunk az otthonuk fűtésén és hűtésén. A felhasznált hőszigetelő rendszer beépítésével, csökken a lakhatási költség, és kellemesebb életteret teremt.

A homlokzat szigetelésén kívül a padlást és a pincével rendelkező lakások esetén az aljzatszigetelés is elősegíti az energiatakarékosságot. A tetőszigetelés a legegyszerűbb szigetelési hely, mivel a szigetelő anyagokat egyszerűen a tetőpadlásra lehet helyezni. A szigetelés optimális vastagsága 300-500 mm között van. Az aljzatszigetelés a padló tetején vagy akár alatta is lehetséges, hiszen a pince mennyezeti részén elfér.

Szigetelési projekt részeként fontos a jó szellőzés biztosítása, akár ablakokba épített akár mechanikus hő visszanyerő rendszerek segítségével, hogy a belső térben az optimális hőmérsékleten kívül a friss levegő is folyamatos biztosítva legyen. A lakásfelújítás nagyszerű lehetőség egy modern és költséghatékony otthon kialakítására.

Otthonának felújítása

A lakásfelújítás gazdaságos

fürdőszoba felújítása

Részleges felújítás

Olcsó lakásfelújítás módszerek

 • Egy jól kidolgozott lakás felújítási tervel, nagyon hatékonyan csökkenthető a felújítási költség és pozitív eredmény érhető el.

 • A z olcsó lakásfelújítás módszerek érdekében jobb elkerülni a sok felesleges díszítést.

 • A felújítás költségeinek csökkentése érdekében mindenképpen konzultáljon egy tapasztalt lakásfelújító személlyel a munka megkezdése előtt.

 • A felújítási ütemterv megléte jelentősen csökkenti a munkálatok kivitelezési idejét, valamint a lakásfelújításhoz szükséges anyagok megadásával meghatározza a ház felújításának pontos költség.

 • Továbbá a vakoláshoz, festéshez, valamint a fürdőszoba és a WC cseréjéhez használt anyagok árkategóriája nagy hatással lesz a lakás felújításának árára, ezért az anyagokat a költségvetése szerint válassza ki.

 • A felújítási munkák költségei bizonyos évszakokban, például télen, a kevesebb lakás felújítási munkák miatt csökkenhet.

Belső felújítás

Épületfelújítás

 • Egy nagyobb épület vagy lakás felújítása nagyon nehéz és kihívásokkal teli feladat. Ezért a helyszíni felmérés, pontos információ és tervezés nélkül nem lehet elvégezni a kőműves munkákat, mert, annak nem lesznek túl jó következményei. Tehát az épületfelújítás érdekében érdemes betartani a következő néhány tanácsot.
 1. A legjobb, ha szakképzett – tapasztalt szakember segítségét kéri, hogy a legjobb információkat kapja az otthon átalakításhoz, felújításához. Megfelelő árajánlatot fog készíteni otthonának rekonstrukciójára, még abban az esetben is, ha a felújítás kicsi.
 2. A legfontosabb dolog a lakásfelújításakor, a költségvetés. Tudnia kell, hogy mennyi pénzbe fog kerülni az épület javítása és felújítása. Az első osztályú építőanyagok használata növeli a lakásfelújítás 2022 összegét, viszont nagyobb minőséggel rendelkezik
 3. Mielőtt elkezdené a szaniter bontást és az újjáépítést, pontosan tudnia kell, hogy milyen helyiségeket kíván átalakítani, felújítani. Előfordulhat, hogy nem lehetséges néhány felújítási terv megvalósítása, de ezt szakértők segítségével megtudhatja.
 4. Az újjáépítés az új változtatások végrehajtásának célja a lakás különböző részeinek átalakítása és praktikusabbá tétele. A megfelelő kivitelező és minőségi anyagok kiválasztásával elérheti a kívánt célját.

Az épületfelújítás megváltoztatja a lakókörnyezetet, és sokszínűséget teremt a lakók életében. Otthonfelújítás nagy változást hoz! A régi házak felújításának szakaszai közé tartozik a falak megváltoztatása, padlóburkolat, álmennyezetek cseréje. Ezenkívül a hűtő- és fűtőrendszerek, és vízvezetékek felújítása.

A lakásfelújítás elejétől

Házfelújítás

Igényeink változnak a házfelújítás egyre népszerűbb. Jelenleg sokkal magasabb az igényeink a lakásokkal szemben, mint régebben. Már nem trendi a kisebb lakás egy tömbházban, elég volt! Manapság egyre jobban vágyunk egy családi házban való életre, melyben tágas szobák, modern konyha, nagy fürdőszoba és a nagykert van. Mindez megvalósítható Magyarország egész területén az állami támogatásoknak köszönhetően.

Ezért sok esetben az első kérdés, ami felvetődik: Jobb lebontani a régi házat, és újat építeni a telken, vagy felújítani? nos, erre nincs egyértelmű válasz. Ez sok mindentől függ.  Érdemes megvizsgálni minden lehetőség előnyeit és hátrányait.

Régi épület felújítás előnyei:

 • Egyedi elrendezés, és a természetes anyagok megléte
 • Egy régi épület varázsa és a környezet természete
 • Érzelmi kötődés (öröklés esetén)

Régi épület felújítás hátrányai:

 • A helyiségek régebben kisebbek voltak, ezért válaszfalak bontásával tudjuk a tereket bővíteni.
 • A tájolás megváltoztatásának lehetetlensége, teherhordó falak, ablakok helyének megváltoztatása szinte lehetetlen.
 • Rejtett hibák sokasága, drágább a felújítás és kiszámíthatatlan költségek adódhatnak.

Új épület előnyei: 

 • Elképzeléseinek és terveinek megvalósítási lehetősége nagy
 • Alacsonyabb építési költségek
 • Könnyebb tervezés és kiszámíthatóbb költségvetés

Új épület hátrányok:

 • A föld és az épület elveszítik jellegzetes jellegüket
 • Ha a telek a város történelmi részén található, előfordulhat, hogy egy modern új épület nem illeszkedik az általános koncepcióba

Felújítási folyamat

A teljes lakásfelújítás

teljes lakásfelújítás

lakásfelújítás

A lakásfelújításról

Budapesten nagyon gyakori, hogy a lakástulajdonosok részben vagy teljesen felújítják otthonukat. Ennek a fellendülésnek az oka az otthonfelújítási támogatás, amelyet nagyon sokan vesznek igénybe Budapesten.

Ennek következménye, hogy az emberek inkább az otthon átalakítás felé fordulnak, mintsem újat vegyenek. Ez egy olyan választási lehetőség, amely hosszútávon megoldja a fiatalok lakásproblémáit.

Nem szabad elfelejteni, hogy a lakásfelújítás lényegében egy „új” ház, amelynek költsége viszonylag kisebb, mint egy új lakásé. A lakásfelújítás egy összetett és nagyon kreatív folyamat, amelyben a megrendelőnek is részt kell vennie. Csak így szerezhet tapasztalatot, és közvetlenül nyomon követheti kívánságai és tervei megvalósulását a felújítás minden szakaszában.

Minőségi lakásfelújítás

Lakásfelújítás megbízható

Lakásfelújítás Árak Bízd Ránk!

Lakásfelújítás mindenkinek

Belső lakásfelújítás munkák
 • Bontás, aljzatbeton bontás és szétszerelés sitt szállítás
 • Villanyszerelés, víz, gáz fűtésszerelés
 • Fürdőszoba, konyha, szekrények cseréje.
 • Új belső ajtók beépítése
 • Régi főbejárati ajtó és ablakok cseréje
 • A vízvezeték és szennyvízlevezető újratelepítése
 • Villanyszerelés és lámpatestek újravezetékelése cseréje.
 • Belső hőszigetelés korszerűsítése
 • Szellőző és légkondicionáló telepítése, felszerelése.
 • Burkolatok cseréje
 • Tapétázás, festés-mázolás.

Mindig az volt az álma, hogy alacsony energiafogyasztású és modern lakásban éljen?
Akkor mindössze annyit kell tennie, hogy felveszi a kapcsolatot velünk, hogy megbeszéljük a felmérés idejét.
Hívja a +36 20 344 5065

Alternatívaként töltse ki az árajánlatkérő űrlapot, és mi felhívjuk Önt.
Kőműves árak Árajánlat kérés

Az eredmény meg fogja lepni !

Back to Top