Nappali felújítás kőműves munkák

Kőműves munkák – Lakásfelújítás

Általunk elvégzett kőműves munkák utáni eredmény, mind anyagilag, mind esztétikailag kielégítő lesz, és a lakásfelújítás a kívánt módon lesz elvégezve!
Hívja a 06-20-344-5065
Árajánlatkérés

Kőműves munkák

Lakásfelújítás kőműves munkák

A gardrób felújítása

Konyha pult készítés

Lakásfelújítás Kőműves munkák

Kőműves munkák

Meghallgatjuk, mit szeretne változtatni az otthonán, majd ezt követően, javaslatokat teszünk a kőműves munkák kivitelezésére, és a lakásfelújítás során szerzett tapasztalatainkból, megoldásokat és ötletek adunk Önnek!

A kőműves munkák során ügyelünk minden részletre, míg a lakásfelújítás be nem fejeződik. Beszerezzük az otthonfelújításhoz a legjobb anyagokat és felhasználásuk során betartjuk az előírt technológiákat, hogy a lakásfelújítás eredménye sok évtizeden át tartson.

A lakásfelújítás és a kőműves munkák  olyan folyamatok összessége, amelyeket azért végeznek, hogy kisebb vagy nagyobb változtatásokat hajtsanak végre a ház vagy építmény megjelenésében. Az egyik fő célja a lakásfelújításnak hogy javítsa a leromlott épület állapotát.

Kőműves munkák

Kőműves munkák falazás

Térburkolás

Lépcső készítés kőműves munkák

Viacolor burkolás

Lakásfelújítás – Kőműves árak

Az egyik leggyakoribb kérdés: „mennyibe kerül egy lakásfelújítás” . Erre a kérdésre egy szavas választ soha nem adunk, azon egyszerű oknál fogva, mert minden megrendelőnek egyedi elképzelései vannak és minden felújítási projekt egyedi.

A lakás felújítatók célja hogy minél olcsóbban sikerüljön az otthonuk felújítása. Ez sok esetben sikerül, de a végén mindig azt mondják, hogy a lakásfelújítás sokba került.

 A régi leromlott állapotú házak felújítása, átalakítása esetén a tervezést kell előtérbe helyeznie, mivel ezen a területen a tervezés hiánya olyan eseményekhez vezethet, amelyek sok anyagi veszteséghez vezethetnek.

A Budapesti otthonok belső kialakítása tükrözi a család ízlését és életmódját. A mai életmód nagyon különbözik az évtizedekkel ezelőtti állapotoktól, és ez befolyásolja a kőműves munkák költségeit. A városokban élő családok igényei egyre jobban növekedik ezért hajlamosabbak egyre több pénzt áldozni a luxus lakásfelújításért.

Az otthon felújításnak kőműves árai mindig alacsonyabbak, mint a lakásépítés költségei, és ez sok lakástulajdonost arra késztett, hogy felújítsák, átalakítsák az otthonokat.
Mennyibe kerül egy lakásfelújítás?
Átlagos ár: 95000 Ft / négyzetméter (2021)

Kőműves árak: 2021.

Vakolás oldalfal (1,5cm mészhabarcs) beton és kőfelület

3000/m2

Ajtó és ablak beállítása, rögzítése

28000/db

Aljzatbetonozás 6cm vastagságig (léccel lehúzva) belső térben

5000/m2

Ajtók, ablakok kibontása

6000/db

Tovább az aktuális árakhoz > > > >

Fürdőszoba Lakásfelújítás

Kőműves munkák

 • Az épület sokféle kőműves munkát foglal magában. Ha a lakás egy része megsérül, a szerkezet javítható és újjáépíthető. A betonozás, falazás, a vakolás, a burkolás és a festés az építőipari szolgáltatások legfontosabb munkái közé tartoznak. A vizes helységekben az esetleges csőtörés beázásokat okoz, aminek kijavítását nem lehet halogatni. Azonnal lépjen kapcsolatba egy megfelelő munkással. Az épület padlójának cseréje vagy javítása és a régi csempe cseréje modern burkolatokra csak képzet szakember tudja elvégezni. Szakembereink a kőműves munkák területén a szakma legjobbjai közé tartoznak, és ezért sok pozitív visszajelzéseket kapunk az ügyfeleinktől. A lakásfelújítás szolgáltatás nagyon összetett folyamat, és egy épület helyreállítása sok kőműves munkával jár.
 • A ház modernizálása vagy felújításának megváltoztatására irányuló projektekben feltétlenül szükség van kőműves munkákra. Házfelújítás szolgáltatásunk mindent tartalmaz, amire szüksége van a felújítási projektekben. A bontástól a törmelék elszállításáig,  burkolást, festést stb. mi végezzük. A kőműves munkák köre ilyen esetekben a következőek.
 1. Ytong falak és téglafalak építése.
 2. Betonozás – betonjavítás.
 3. Főfalak és válaszfalak javítása.
 4. Nyílászárók cseréje.
 5. Épületek vakolása és szigetelések készítése
 6. Csempe és kerámia burkolatok készítése.
 7. Festés, mázolás.
 8. Az épületek utólagos javítása, stb.

Festés lakásfelújítás

Kőműves munkák homlokzat

Konyha lakásfelújítás

A kőműves munka fő eszköze a simító.

Kőműves munkák helyszíni felmérés

Meghallgatjuk, mit akarnak az ügyfelek:
A helyszíni felmérés előtt telefonos megbeszélés történik: A megrendelő elmondja, milyen munkákat szeretne elvégeztetni. Majd ezt követően, megosztjuk gondolatainkat a kőműves munkákról és javaslatainkat adunk a megoldásokra, amelyek az első megbeszélésünk gyümölcsei. Nyilvánvaló, hogy pontos árajánlatot nem tudunk adni helyszíni felmérés nélkül.

Látogatás a kivitelezés helyszínére
A megbeszélés alapján elmegyünk a lakásfelújítás helyszínére , ahol pontos mérésekkel rögzítjük a helyiségek méreteit és a kért munka feladatokat. Továbbá a belmagasságot és a nyílások méreteit is feljegyezzük.

Árajánlatkészítés
A felmérés alapján árajánlatot készítünk, amely az árakon kívül, részletes műszaki leírást tartalmaz és a kőműves munkákhoz  felhasznált anyagkiírást. Továbbá tartalmazza, mennyi időbe telik a lakásfelújítás, és a befejezési időt.

Lakásfelújítás bontás

Konyha felújítás

Kőműves árak Budapest

Kőműves munkák nappali

Festés lakásfelújítás

Kőműves munkák, lakásfelújítás munkamenete
 • Bontási munkák: hideg – meleg burkolatok, szekrények, válaszfalak, bontása, régi festék lekaparása, stb.
 • Bontási anyagok és a keletkezett törmelék bezsákolása és elszállítása.
 • Kőműves munkák, új ytong falazatok vagy gipszkarton válaszfalak építése, amikor lakás átalakítás történik.
 • Víz, gáz fűtésszerelés: a régi vízhálózat elbontása után az új meleg-hideg csővezetékek kiépítése a kiválasztott helyeken.  Szennyvízcsatorna kiépítése. Fűtésszerelés, radiátorok kiépítése szelepek beszerelése. Gázszerelés kiépítése a beszerzett engedélynek megfelelően.
 • Elektromos munka: a régi vezetékek és az elektromos szerelvények leszerelése.  Új hálózat kiépítése konnektorok, lámpák, kapcsolók, telefon, légkondicionáló vonalak, föld, stb. 
 • Az épület tisztítása és az előző két fázisból származó törmelék eltávolítása.
 • Újra kőműves munkák: régi falak és régi vakolatok megerősítése javítása, padlók javítása, padloponozása speciális habarccsal. Villanyszerelő utáni hornyok vakolása. Vízszigetelés és hőszigetelés, ha szükséges, vagy ha kérik.
 • A gipszkarton válaszfalak befejezése. Egyéb elemek gyártása gipszkartonból. 
 • Festési munkák: Falak és a mennyezetek alapozása egy rétegben.
 • Új nyílászárók beállítása rögzítése.
 • Burkoló munkák: Kerámia burkolólapok lerakása.
 • Az épületek tisztítása és törmelékeinek eltávolítása
 • Lakás átalakítás: Belső és külső nyílászárók (ajtók ablakok) spaletta éleinek kiképzése, elvédők beépítésével.
 • Fa, kerámia vagy márvány szegélylécek és lábazatok felszerelése.
 • Lakásfelújítás: Új konyhabútorok készítése. Fürdőszobai bútorok beszerelése.
 • Vízvezeték-szerelés: szaniterek felszerelése és csatlakozás a meleg-hideg vízellátó hálózathoz és csatornahálózathoz. Csaptelepek felszerelése a konyhában és a fürdőszobában.
 • Festési munkák: a lakás festési munkálatainak befejezése.
 • Mázolási munkák: rétegek befejezése lakkal a fapadlón és a szegélylécek befejezése, lakkozása.
 • Elektromos munka: aljzatok és kapcsolók felszerelése, vízmelegítő, elektromos tűzhely és páraelszívó csatlakoztatása, antenna felszerelése és csatlakoztatása lámpatestek, csengő, kaputelefon, riasztó, biztonsági lámpatest stb..
 • Klímaberendezések telepítése
 • Régi főbejárati ajtó kibontása, új bejárati ajtó beépítése. Lehetséges kisebb javítások elvégzése, ugyanazon a napon a biztonsági ajtó körül.

A fenti lakás felújítási munkák sorrendje változhat, bizonyos kőműves munkálnál, a költségek változhatnak, ha az építkezés során előre nem látható tényezők jelennek meg. Ez magában foglalja a lakásfelújítás alapvető munkáit. A kőműves munkák ütemezése kulcsfontosságú, különösen akkor, ha gyorsabb anyagbeszerzést szállítási időket szeretnénk. Ugyanakkor az előre felhalmozott építőanyagok akadályozhatják a munka elvégzését.

Lakásfelújítás nappali felújítás

Kőműves munkák nappali felújítás

Felújítási területek
 • Konyha felújítás
 • Fürdőszoba felújítás
 • felújítás
 • Nappali felújítás
 • Hálószoba felújítás
 • Folyosó felújítás
 • Terasz falújítás
 • Erkély felújítás
 • Homlokzat felújítás
 • Kamra – spájz felújítás

Kőműves szerszámok lakásfelújítás

KŐMŰVES MUNKÁK
EGYÜTT MEGVALÓSÍTHATJUK ELKÉPZELÉSEIT!

Kőműves munkák

Családi Ház Felújítás Kivitelezés

Tetőtér beépítés minimál költségvetésből

Lakásfelújító cégünk vállalja otthona vagy üzletének felújítását, javítását, modernizálását vagy teljes kivitelezését.
Hívjon minket, és rendelje meg a kőműves munkákat Budapesten és Pest megyében.  
Hívja a 06-20-344-5065

Kőműves árak Árajánlat kérés
Back to Top