Régi ház felújítás költségei, házfelújítás árak, Lakásfelújítás 2022

Régi ház felújításA sikeres lakásfelújítás kulcsa a jól átgondolt terv, amivel a régi ház felújítás költségei is csökkenthetőek.
Hívj!  06-20-344-5065  
Árajánlatkérés

Régi ház felújítás

Régi Ház Teljes Felújítása

Régi ház felújítása vagy újjáépítése?

Árajánlatkérés
Régi ház felújítás. Kőműves árak Árajánlat kérés

Régi Ház Teljes Felújítása

Egy régi ház felújítási költségei csökkenthetőek az állami támogatásnak köszönhetően, ezért egyre több családot vonz a régi ház felújítás lehetősége. Tudnunk kell, hogy ezeknek a régi házaknak gyakran több varázsa van, mint egy új háznak. Egy régi ház vásárlása, általában felújítással és korszerűsítéssel jár. A lakásfelújítás és ház felújítás költségei jelentős befektetést igényelnek, de megéri, mert az ingatlan továbbértékesítése esetén szép hozzam érhető el

Lakásfelújítás. családi ház felújítás.

Egy régi ház felújításának megkezdése előtt szükséges egy hejszini állapot felmérés, mely során felmérjük a felújításra kerülő területeket, a bontandó részeket és az elvégzendő munkák nagyságát.  A lakásfelújítás terjedelmétől és bonyolultságától függően engedélyre is szükség lehet, vagy akár kötelező is, hogy el tudjuk végezni a régi ház felújítását. Végül a régi ház helyétől függően bizonyos településrendezési szabályokat is figyelembe kell venni.

Régi Ház Teljes Felújítása

Magyarországon az ingatlanárak évről évre emelkednek. Egyre többen, főleg fiatal házaspárok keresik a lehetőségeket, hogy minél olcsóbban tudjanak vásárolni otthont maguknak. Az egyik lehetőség lehet egy régebbi családi ház vásárlása, amely az ingatlanpiacon olcsóbban megkapható, mint egy új épület, és amit elképzeléseik szerint felújíthatnak.  Ha kreatívak vagyunk akkor egy régi ház felújítása nem olyan bonyolult, mint egy üres telken építeni.

Régi Ház Felújítás Költségei

Régi ház felújítás költségei, házfelújítás árak

 • Teljesen szeretné, felújítja a házat? Ebben az árkalauzban mindent megadunk a lakásfelújítás árakról és a régi ház felújítás költségtényezőkről. Nagyon fontos hogy elkerülje a túl sok készpénzfizetést, ezért kérjen tanácsot, amely biztosítja, hogy a lakásfelújítás költségvetése alatt maradjon. Régi ház felújítás költségei, házfelújítás árak.
 • Ha kívül-belül is felújításra készül, akkor magától értetődik, hogy az árak jelentősen emelkednek. A teljeskörű házfelújítás a külső felújítást, vízelvezetést, szigetelést, külső burkolást és tetőcserét foglal magában. Itt is nagyok az árkülönbségek.
 • A külső és belső ház felújítások árai gyakran 200 000 forint/nm -től indulnak és gyorsan emelkedik, és a skála másik végén 350 000 forint/nm –es árak vannak.
 • Tapasztalataink szerint, valamivel olcsóbb a teljes ház felújítás, mint az új ház építése, mivel a felújítás során a régi épület egyes részei, mint például a teherhordó szerkezet állva maradnak. Árlistánkban szereplő családi ház építésének átlagos ára 400 000 forint/nm + áfa.
 • Régi ház felújítás költségeit a ház méretei nagyban befolyásolják. Általánosságban elmondható, hogy a négyzetméterár csökkenthető nagy épületnél, de kisebb felújításoknál növekedhet.
 • Az épület összetettsége is sokat mond a költségekről, amelyek a végén felmerülnek. Ez vonatkozik például arra a kérdésre, hogy hány vizes helyiséget tartalmaz a teljes projekt.
 • Régi ház felújítás költségei, ami tájékoztató jellegűek!  2021 árak 

Betonfeltörés (6cm. Vt.)

3000/m2

Vakolás: felület portalanítása- kellősítése. alapvakolat felhordása,simító réteg felhordása, simítás (Az ár az anyagkeverést, is tartalmazza) Vakolatvastagság:1,5cm

3000/m2

Burkolás: Járólap burkolás: burkoló lapok normál méretű (30×30,40×40) lerakása csemperagasztóba, fugázás hálóba rakva. (Az ár tartalmazza: ragasztó,fugakereszt, fugázóanyag)

12000/m2

Mennyibe kerül egy régi ház felújítása?

Régi családi ház felújítás sem tervtelen

Kulcsrakész lakásfelújítás
Budapesti családi ház, felújítása

A lakásfelújítás előtt, először gondosan meg kell tervezni a régi családi ház felújítást, legyen szó a felhasznált anyagokról, az előzetes költségvetésről vagy a lakóterek elrendezéséről. Különben a tervtelen ház felújítás sok problémát okozhat melynek eredményeként időt és pénzt veszíthet. Egy régi épület felújításához előzetesen fel kell mérni annak erősségeit és gyengeségeit. Ez a lépés elengedhetetlen a lakásfelújítási terv megvalósításához. Pontosan fel kell sorolni a lakásfelújításhoz szükséges munkákat, és meghatározzuk a prioritásokat az Ön költségvetésének és a kívánt befejezési időnek megfelelően.

Egy öreg ház felújítása, tervezése
Vegyünk régi házakat, újítsuk fel

A ház állapotától függően előfordulhat, hogy teljes házfelújításra lesz szüksége. Ebben az esetben a terv szükségessé válik, ami lehet: tetőfelújítás, szigetelés, fűtési rendszer csere, villanyhálózat, vezetékek felújítása, vagy padló és falburkolatok cseréje, nyílászárók cseréje, új konyha beépítése, stb.


Lakásfelújítás Házfelújítás - Ház Felújítás
Règi ház bontása, helyère új ház

Egy régi ház felújítása nem tekinthető új építésnek. Mikor eldöntötte, hogy otthonát felújítja, szem előtt kell tartania, hogy nem minden lesz megvalósítható, amit eltervezet. Számítani kell az előre nem látható problémákra, amik a bontási munkák során derülhetnek ki.  Valójában a munka előrehaladtával bizonyos munkafeladatokat módosítani kell, eltérve a tervezett projekttől. A betonfeltörés, falbontás, ajtó botás tartogathat meglepetéseket: válaszfalba rejtett kémény, linóleum alatt pihenő régi parketta, stb.

Régi Ház Felújítás Költségei anyag
Családi ház felújítás

Ha otthona korszerűsítését tervezi, figyeljen arra, hogy a régi ház megőrizze eredetiségét!  Különösen a látható régi gerendákra, kőfalakra és a fa parkettára, hiszen ezek adják meg a ház értékét és varázsát.

Villanyszerelő Budapest És Pest megye területén

Régi ház felújítása

Álmai házakból árad a báj, de jön a számla és a báj elmúlik, ezért előbb vagy utóbb nem marad más lehetősége, mint álmai otthonának felújítása, ami sokszor rémálommá válik.
A régi ház kívülről, szépnek és jónak tűnik, de a felszín alatt sajnos gyakran érnek kellemetlen meglepetések. Ilyen például a vízcső szivárgása, gomba a falakban és a padlón, nedvesség az alagsorban és az elektromos hálózat rémséges működése. Ezeknek a régi házaknak a fenntartása nagyon költséges és emiatt az egész álma összeomolhat.


Mindezek ellenére nem kell feladnia, mert van megoldás. Mi vagyunk a megoldás kulcsa, mi tudjuk, hogy a régi házakban sok lehetőség rejtőzik, varázsuk van, amit nagyon nehéz új házakban megvalósítani. A lehetőségeket kihasználva a régi házát modernizáljuk, mely megtartja varázsát. Bízd Ránk a régi ház felújítást Pest megyében
Hívj!  06-20-344-5065  

Bontás vagy felújítás? Melyik éri meg jobban?

Régi ház felújítás menete

Hol kezdjem, régi ház felújítás menete? 

A felújítás nagysága mindig a ház állapotától függ.  A kisebb ház felújítás, sokszor csak esztétikai jellegű, viszonylag könnyen kivitelezhető. Teljes házfelújításra akkor van szükség, ha a régi házat negatívan befolyásoló hatások érték, azonban ezek kijavításához – felújításához szakembert kell hívnia.

 1. Családi házak tetőfelújítása |Régi ház felújítás menete. Első és legfontosabb: Szakembert kell hívnia! Természetesen tudnia kell, mit szeretne, egyszóval már vannak tervei.

 2. Gipszkartonozás – lakásfelújítás – tetőtér beépítésRégi ház felújítás menete. Második: Bontás és sít elhordás. Kezdjük a ház teljes kiürítésével, majd lebontjuk a már nem kívánatos válaszfalakat és burkolatokat. Jobb először az emelettel kezdeni, és a földszinttel befejezni. Ezután el kell távolítani a sittet és a hulladékot.A bontás során figyelni kell, hogy nincs-e szivárgás vagy paraziták okozta probléma, és ha van mielőbb meg kell oldani ezeket.

 3. Villanyszerelés felújítás régi lakásbanRégi ház felújítás menete. Harmadik: Tér átalakítása: A ház belsejének átalakítása, vigyelembevéve az adottságokat – lehetőségeket. Ezután új válaszfalak építése, elválasztva egymástól a helyiségeket, ami lehet nyitott konyha, hálószoba, gyerekszoba, fürdő, stb.

 4. Festés. Lakásfelújítási sorrend – Így haladj lépésről-lépésreRégi ház felújítás menete. Negyedik: Víz, villany, gáz és fűtés felújítása. Egy régi házban gyakran szükségesé válik a víz- és villanyhálózat felújítása. Általában fel kell újítani és módosítani kell a vízvezetéket, különösen akkor, ha a szaniter berendezés elrendezését tervezi megváltoztatni. Állapotától függően a villany hálózatott teljes mértékben kicserélhető, hogy szabványos legyen. Fűtési és a melegvíz-rendszerek, ha már nem megfelelőek, vagy túl sok áramot fogyasztanak, akkor hatékonyabb berendezésekre kell cserélni. Végül szükségesé válhat az otthoni szennyvízelvezető rendszer felújítása is.

 5. Régi polgári otthonok felújítása Budapesten ... BurkolásRégi ház felújítás menete. Ötödik: Hőszigetelés, homlokzat, tető felújítása. A hőszigetelés egy régi ház felújításakor elengedhetetlen, növeli a kényelmünket és csökkenti a számlát. Ebben a szakaszban a tető javítása, a tető vagy a tetőtér szigetelése, a külső falak szigetelése, a homlokzat felújítása, valamint a nyílászárók cseréje szükségesé válhat. Utóbbiaknál előnyben részesítik a dupla vagy háromrétegű üvegezést, a tető szigetelése gyakran lehetőséget ad, egy vagy több szoba kialakítására.

 6. Régi parketta felújításaRégi ház felújítás menete. Hatodik: Padlók és falak felújítása. Általában a falak és a mennyezet átfestésével folytatjuk a régi ház felújítását, mielőtt a padló felújításával foglalkoznánk. Abban az esetben, ha a padlóburkolat cseréje kiegyenlítést igényel, betonozással vagy padloponozással oldható meg. Ne felejtse el megőrizni azokat az elemeket, amelyek hozzájárulnak otthona varázsához: szabadon álló gerendák, régi kandallók, parketták. A padlóburkolatok kiválasztásánál figyelembe kell venni mind az Ön ízlését, mind az érintett helyiségek használatát. Kerüljük például a fürdőszobában a parkettázást, hacsak nem egzotikus fa. Ellenálló és könnyen tisztítható padlót helyezünk a gyerekszobába pl. linóleum

 7. Házfelújítás Budapesten és Pest megyébenRégi ház felújítás menete. Hetedik: Konyha és szaniterek korszerűsítése. A konyha és a fürdőszoba falai csúnyák, elavultak a színek, nem praktikus vagy rosszul elhelyezett szaniterek. Gyakran ezek az első dolgok, amin változtatunk, amikor elkezdjük a lakásfelújítást. Egy felújítás részeként a konyhát és a fürdőszobát gyakran teljes egészében átalakítják, hogy megfeleljenek az aktuális életstílushoz: beépített konyha a nappaliba nyíló szigettel, fürdőszoba zuhanykabinnal, külön wc. stb.

 8. Tetőfelújítás, régi tető felújításaRégi ház felújítás menete. Nyolcadik: Bútorok, dekorációs kiegészítők. Mielőtt bebútorozná otthonát, erősen ajánlott egy takarítócég felhívása, amely gondoskodik arról, hogy a belső tér tiszta és élhető legyen. Ez a fajtaszolgáltatás általában nem túl drága, és értékes időt takaríthat meg. A munka befejezése után Önnek kell berendeznie és felszerelnie háza különböző helyiségeit. a projektnek ezt a szakaszát sem szabad elhanyagolni, mert gyorsan megterhelheti a költségvetését.

Tetőtér beépítés lépésről lépésre

Régi ház felújításra szakképzett szakembert keres?

Bízd Ránk!

Régi házak felújítása Pest megyében, lakásfelújítás Budapest és környékén.
Hívj! 06-20-344-5065

Kőműves árak…

Back to Top